Evlilikte bekaret önemli midir değil midir?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 895 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toplumsal norm gereği maalesef önemli. Eskiden daha kötü bir tabuydu cinsellik, bekaret… Biraz daha esnek olsak da şu anda maalesef önemli. Erkek her haltı yiyip el değmemiş istiyor mesela.

Rahmetli dedem derdi;
Davulda patlamamış ama tokmağın değmediği yer kalmamış oğul..

Oynaşmamış erkekten manito olmaz.. hafifçe ellenip öpülmüş olsun.
İdeal erkek manito odur.

Bu konu hala var mı lan asdasd...
verse nerden anlıcaksınız olm. Kandırmak istese her türlü kandırır , hatta öyle bir kandırırki taklidi yaparak...ölene kadar anlayamassınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
buna verilecek cevabın biraz zihinsel olgunluk gerektirdiğini düşünüyorum.
dünyaya gözleriniz açıldığında, fikir yapınız geliştiğinde, dünyada bunlardan daha önemli şeylerin olduğunu idrak etmeye başladığınızda daha ılımlı bakıyorsunuz bu duruma.
zira toplum baskısı, çevre faktörü, içinde bulunduğunuz ailenin durumu bu konuyu çok etkiliyor.
bu yüzden kendi ailesinin ve çevresinin etkisinde kalmış ve bu kabuğu kıramamış bireyler bu konuya önemli gözüyle bakabiliyor çünkü zihin yapıları ergenlikten itibaren bu konuda böyle şekillendiriliyor.
kendi açımdan bakınca belki erken gençlikte bu konuya önemli gözüyle bakabilirdim ama gelinen noktada önemli değildir diyorum.

Beden bireye ait birşey değil mi? Sizden önce nasıl ne yaptığı sadece bireyi ilgilendirir. Sadece saklaması ve yeri gelince söylememesi hoş olmaz. Bu çağda aşılmış bişey zaten bu. Aslında buna da şey gibi bakabiliriz.
Örneğin 20 yada 30 yaşına kadar hiç sevgilisi olmamış bir insan varmıdır ? Ee sevgilisi oluyorda beraber olunca mı sorun ?

Neden dislike verdin ibacım namusu en çok savunan ve dilinden düşürmeyenleri içinde neler olduğunu bilseydin böyle yapmazdın emin ol .)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri