Evlilikte bekaret önemli midir değil midir?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 895 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında bu konunun birden fazla etkileyen unsurları var. Yaşayış şekli, kültürü, zihniyeti, coğrafyası ve kendi zihinsel haritası etkilidir. Sonuçta muhafazakar ortamda büyüyen bir insanda önemsiz olmasını bekleyemezsin ya da kendisi için önemli görmeyen bir insanda önem vermesini bekleyemeyiz.
Bu tamamen kendi süzgecine bağlı bir şeydir.
Bence iki insan birbirini gerçekten seviyorsa bu onun kararıdır ama bu konuda master yapmış olmaktan bahsetmiyorum.
Benim gözümde kendi bedeneninde kabul görüp başkasında kabul edemeyen bencillerle, önüne gelenle geceyi geçiren filtresiz bayağı bir şekilde yaşayan hafif insanlar aynıdır.

bekaret denilince akıllara her zaman kadınlar geliyor hiç erkekler konuşulmuyor
öncelikle kadınları es geçip konuyu erkekler üzerinden yorumlamak istiyorum maksat şartlar eşit olsun..

şahsen bakir bir erkekle birliktelik yaşamam
tecrübesiz ve bilinçsiz bir XY kromozomunun kollarına kendimi bırakmak aptallık olur doğrusu.

Kac kisiyle yattigini kalktigini bilmeyen erkeklerin evlenirken el degmemis kadin istiyorum sacmaligi o bekaret denen sey ...Kendi bakir olsun da sonra bakire olsun..Bazi seyler sadece kadinlar icin gecerli degil erkekte de olmali..

Kac kisiyle yattigini kalktigini bilmeyen erkeklerin evlenirken el degmemis kadin istiyorum sacmaligi o bekaret denen sey ...Kendi bakir olsun da sonra bakire olsun..Bazi seyler sadece kadinlar icin gecerli degil erkekte de olmali..

Kiz olsun erkek olsun fark etmezsizin ONEMLI. SADECE kadinlarimizi bagliyan bir konu degil bu.. Disarda herseyin tadina bakip evlenecegi kiza gelince " hic sevgilisi olmamis/taze gelincik" bir es adayi arama isteme hakkin yok uzgunum.

Ben nasil bu duruma onem veriyorsam ODA verecek

Yanliz bir slklnti var; nerden bileceksin senin ile ilkmi degilmi karsi cinsin.

Bereket adaha önemlidir, eve giderken 2 tane sıcak ekmek alın içeri girer girmez de eşinizin anlına bı öpücük kondurup selam aleykum karijığım diyin akabindede maykil ceksinin eni veci vokke şarkisindan bir mısra mirildanip oturma odasına geçtinizmi hem sizin hemde eşinizin gönlü hoş olur.

Salak salak iş yapmayın, eni veci vokke önemli.

kadının ya da erkeğin bakir olduğu nereden anlaşılıyor? yıldız falına falan mı bakıyoruz sjjsj

Ne desem bilemedim.. çok da mezhebi geniş olmasın biraz ar namus kalmış olsa iyi olur.. bir de rahat imajı çizen, sürekli yaşadığı cinselliği ve cinsel esprileri ağzına sakız etmis erkek çok itici.. ben utangaç seviyorum... sjxje

Diffo hala kendini kendine ikna ediyor.
Sana çatlak mal verirmiyiz klaus içini ferah tut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri