Evlilikte bekaret önemli midir değil midir?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 895 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne yaparsan yap zarıma dokunma diyen kadınla

her haltı yerim zara bakarım diyen erkek

evlensin.

gerisi hallolur

vesselam

Örf ve adetlerimize göre önemlidir lakin kimse bakire değil diye konu içeride yaptığınız iğrenç ithamlara layık değil. İnsanların kendi hayatlarına, kendi tercihlerine burnunuzu sokup da yok efendim midesizmiş, genişmiş, o nasıl meşrepmiş bıdı bıdı yapan bir grup eli uclurunda olan bozuntular burada namus naraları atıyorlar ben en çok ona gülüyorum. Çünkü onlara islam dininde kadına zina haram, kötü, günah erkeğe mübah. :d Kınadığınız ne varsa hepsini yaşayacaksınız bunu asla unutmayın. İnsanlara etiket yapıştırmadan önce aynaya bakıp "Ben neyim?" sorusunu sorun, aldığınız cevabı biz duymuyoruz nasılsa o yüzden atın atabildiğiniz kadar :d

Ayyy ellenmemis erkekle evlenmem ben :/

Onemsiz diyen cööömaatciler gordum konuda yarildim yedi gobek cehaapeliyim ve onemlidir diyorim:T:

Bakir erkek yok demisiniz, ahshs dalga gecmeyecekseniz soylim ben bakirim.

Hakkim olani istiyorum ulan :p

Sevisti bir bakir ile bakire.

Erkege milli dediler, kadina fahise. .

Herkes kendi gibi biriyle evlenirse sorun kalmaz, her şeyi yapmış birinin karşısındakini yargılamaya hakkı yok bence

tabiki önemlidir bu benim içni sadece o kişi olmalı herşeyim ona saklı olmalı tabiki onunda herşeyi bana saklı olmalı yoksa ne kıymati kalırki siz size gönderilen özel bir mektubu önce başkasına mı okutursunuz :) hayır hayırr

peki başka diğer mektupları neden okursun... haa onlar da bana gönderildi dersen o zaman o okuduğun mektubu neden çöpe atarsın...

peki başka diğer mektupları neden okursun... haa onlar da bana gönderildi dersen o zaman o okuduğun mektubu neden çöpe atarsın...

bunu uçkuruna düşkün mektup açmaya meraklı olan ve sonrada çöpe atanlara söylersin genel konuşabilirsin ama benim düşünce yapımı bilmeden kişisel olarak bana böyle söyleyemezsin arkadaşım:)

Sanki her gece başka kadınla aynı yatağa girdiğimi biliyorsun gibi konuşuyorsun :D

ayrıca sanane benim düşüncemden öyle diyorum ki öyle yaşıyorum:D

valla insan kınadığını ayıpladığını büyük konuştuğu şeyi yaşamadan ölmezmiş...

hadi bakalım hepinize de kib bye

senin bu kadar inançlı olduğunu bilmiyordum

insanların düşüncelerini de kontrol etmeye çalışın hastasınız olum siz ya :D

Bunu talep edebilmek icin kisinin de bakir/bakire olmasi lazim. Diger turlu haksizlik olur

Dökülün kirli çamaşırları

Her girdiğimde aynı şeyi yazıyorum yine yazacağım.
Anal, oral, cim cif her boku yapan bakire ablalarımızla evlenince şeyinden kan geldi diye alnınıza sürüp sevinç gösterileri mi yapacaksınız?

Koydu koydu, çıkardı salladı vurdu. Helal karşim.

:) dışarda sizden pek yok gençler nerda ben bakir değilim bakire de aramam diyecek aklı selim şahsiyetler:))
hoş bazılarıda burda yazar gerçekte tam zıttını koyar ortaya düşüncede herşey kolay tabi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri