Evliliklerde ruh ikizi olan burçlar

Konu sahibi son olarak 1194 gün önce görüldü
1638211603345.png
Ruh ikizini bulmak herkese nasip olmuyor. Özellikle evliliklerinde ruh ikizini bulanlar çok şanslı. Peki hangi burçlar evliliklerde çok iyi anlaşabilir? İşte evliliklerde ruh ikizi olan burçlar...

EVLİLİKLERDE RUH İKİZİ OLAN BURÇLAR

KOÇ KADINI-KOVA ERKEĞİ:
Ateş grubu Koç burcu kadını Kova burcu erkeğiyle iyi bir uyum yakalayabilir. Koç burcu kadınının sabırsızlığı ve enerjisi işkolik Kova burcu erkeğinin dünyasına iyi gelebilir.

AKREP KADINI-İKİZLER ERKEĞİ: Bu ikilinin ilişkisi Roma'yı yakacak zekada olabilir. Akrep zekidir. Planlıdır. İkizler erkeğine yol yordam öğretebilir. Bu birliktelik ufuk açıcıdır.

YAY KADINI-ASLAN ERKEĞİ: Özgürlüğüne düşkün Yay kadınını otoriter Aslan erkeği ile düşünemeyebilirsiniz. Ancak çivi çiviyi söker. Bu nedenle güçlü Aslan erkeği kendine has zevkleri ve renkleri olan Yay kadınıyla mükemmel bir uyum yakalayabilir

@Sanem hanimcigimmmm oglak burcu erkegi ve terazi burcu kadini istiyorum
Varsa

@Sanem hanimcigimmmm oglak burcu erkegi ve terazi burcu kadini istiyorum
Varsa

Terazi Burcu Kadını Oğlak Burcu Erkeği Uyumu​

Terazi Burcu Kadını Oğlak Burcu Erkeği​

Oğlak burcu erkeği, içine kapanık ve otoriter yapısı ile herkesi kendine hayran bırakma arzusu vardır. Maceradan uzak olarak da çok planlı hareket eder. Terazi burcu kadın ise, hayat tarzını daha çok hayallerde yaşar ve maddiyata iç önem vermeyerek plansız bir hayat yaşar. Duygusuz gibi görünse de, aslında içinde derin duygular barındıran bir kişiliğe sahiptir.

Bunlari bulabildim @Mavi hanimcigim umarim isine yarar :)

demek ki terazi'nin ruh ikizi yok :(

Bu kadar cuk oturur ne diyimmmm

boğa burcu - ikizi yok.

Ruh ikizi diye kendinizi kandirmayin, yok oyle bisi .p

Geri