evlilik vaadiyle dolandırılan erkek

• Kullanıcı Mastor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
Erko kuşkoların ne suçu vardı, suçu sevmekti, bir yuva istemekti, ah nazo kezolar.

Türkiye'de yılda 5 bin erkek bu konudan muzdarip oluyormuş, şimdi kıçımdan sıktım bu rakamı ama bence kesin doru.

ahahah :d eşim şakadan diyordu “bana bak, evlenmeyeceksen beni oyalama, gönül eğlendirme” diye jdjd
Hem gönül eğlendirdim hem evlendim… Var demek ki bende de bir şeyler kfjf

Zeki insanları taktir etmek lazim sjsjshs

• Beğen
Tepkiler: RK
Erko kuşkoların ne suçu vardı, suçu sevmekti, bir yuva istemekti, ah nazo kezolar.

Türkiye'de yılda 5 bin erkek bu konudan muzdarip oluyormuş, şimdi kıçımdan sıktım bu rakamı ama bence kesin doru.
Olabilir, dalında kuşları ötmeyen beyinsizlerin olması muhtemel. Benim dikkat çekmek istediğim konuyu ise başka; Bu rakamlar trafik terörü gibi arkadaş, en az bir bu kadar da kadın terörüne Kurban Gitmiş erkekler için devletin acil önlem alması gerekiyor.! :) Yeeteeer, yaşasın erkekler. Kimimiz sapık yaşam tarzı Yüzünden kendine gay'dırır, kimimizin hayatı Bu kadınlar yüzünden Kayar. Ey türk erkeği titre ve kendine dön!

Yani bi komik gibi gulesi geliyor insanin ama uzucu de.. allak bullak etti beni pis dolandiricilar Allah belanizi..

Su testisi su yolunda kırılır.

benimki evlenecez diye kandırırsa
üzülürüm ya
sevişmeden ayrılmayalım

Ah garibanım,ah Ökkeş'im..

Bu yaşlılara çok gülüyorum biri de demiyor benim çapım ne ki torunum yaşındaki bana bakıyor falan

Sosyal medya tanışması olsun ya da iyi tanımadığınız birilerinin aracılık etmesi olsun, çok dikkatli olmak gerekiyor. Dolandırılmak bir tarafa, karşınızdaki bir suç makinesi bile olabilir.

hepimiz potansiyel adayız arkadaşlar.
öyle bol keseden atıp tutmayın.
40 yaş sendromu diye bir şey var.
Orada başımıza neler geleceğini kestiremeyiz. neye dönüşeceğimizi de...

Müge Anlı’ya geldi daha dün adamın biri 1 milyon TL kaptırmış özbek kadına eski eşine bir tane altın almamış şerefsiz bunlara müstehak..

Geri