Sözlük Evlilik teklifini 14 yıl bekleten kadın

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Valla öyle. Sana kız mı yok be kardeşim, 4 milyar kadın var gezegende. Bu kadarda mallık olmaz yahu. Beni enayi yerine koyan kadını 14 yıl değil 14 dk beklemem valla.
Hah işte. Bizim hemcins aptal baba..

25 Mayıs 2025 annemgilin isteğiyle görücü biriyle muhabbet ettik. Kız okumuş devlet memuru sağlık sektöründe.. 3-4 gün konuştuk ama bir gün öyle bir gün başka.. Kendini ilah ilan etmiş. Ulan gerizekalı, ben sanayici adamım 2 tane anahtar teslimi araç muayene işi alırım bir ayda aldığını bir haftada alırım.:D Böyle de salak karşı cins var ağa.

En temizi evlenmeyip dost hayatı yaşamak.

Hah işte. Bizim hemcins aptal baba..

25 Mayıs 2025 annemgilin isteğiyle görücü biriyle muhabbet ettik. Kız okumuş devlet memuru sağlık sektöründe.. 3-4 gün konuştuk ama bir gün öyle bir gün başka.. Kendini ilah ilan etmiş. Ulan gerizekalı, ben sanayici adamım 2 tane anahtar teslimi araç muayene işi alırım bir ayda aldığını bir haftada alırım.:D Böyle de salak karşı cins var ağa.

En temizi evlenmeyip dost hayatı yaşamak.

Aynen öyle valla hacu :d

Muhtemelen o zaman fakir bir çocuktu sonradan okudu zengin oldu bu sefer de yazdı işte senaryo basit senaryo basit

Ayyy ikisi de mutlu işte
Hemen kötü yorumlar yazılmış

Aykkk kötümsersiniz ya
Erkek salak mı bilmiyor mu ?
Hoşlanıyorken başlar.. Toz konduramamalar falan. Aradığı kişi olduğunu zanneder. Bu der! Benim istediğim hatun bu der. Sonra film başlar.

- Şarjım bitmek üzere
- Kızlarla kafa dağıtıyoruz
- Off beni çok bunaltıyorsun YETER.

Sonra kız ilişkiyi bitirir ve alemine bakar. Bu hiç sekmez.

Hoşlanıyorken başlar.. Toz konduramamalar falan. Aradığı kişi olduğunu zanneder. Bu der! Benim istediğim hatun bu der. Sonra film başlar.

- Şarjım bitmek üzere
- Kızlarla kafa dağıtıyoruz
- Off beni çok bunaltıyorsun YETER.

Sonra kız ilişkiyi bitirir ve alemine bakar. Bu hiç sekmez.
Seni fena üzmüşler diye yorumladım

10yil iliski yapmislar -ayri ayri- ama kopmamislar, okudunuz di mi o kismi?
Var boyleleri, secilmis olmak icin her seye tamam, diyen erkek.
Kadında gormus bilmis kendisine kul olani, zaman da yetip gidiyor hani. Son durak'i belirlemesi gerekiyordu. sftsts

Mantik evliligi.
mantık evliliği demek fazla iyimserlik bence. nice mantık evliliği içinde sevgiyi de büyütür. son çare ve son durak evliliği bu. kerem bu işin aptalı. yatak odasından poz vermek de ayrı bir genişlik. aşağıdaki gibi olmalıydı ama kerem gibi insanlar maalesef aramızda çok var.

Açık bir ilişki yaşadık dememişte daha iyi bir üslup ile anlatmış. Kimsenin tam olarak hikayesini bilemeyiz. O yüzden umursamıyorum
Yaşayarak öğrenmişlerse bu zamana kadar evliliğide yaşayıp görsünler.
Erkeğin elinin kiridir ceketi alıp çıkar ama ölsdkfjlskdfj kız çeker ceremesini

Bence makul bir süre. Öyle zart diye evlenilir mi, sonra zort diye boşanıp duruyorsunuz, ölçmüş biçmiş, bu da 14 sene sürmüş. Bravo.

Erken karar vermiş. Az daha tanısaymış keşke…

14 sonra evet dese
ne eveti aslı derim

Geri