Sözlük Evlilik teklifini 14 yıl bekleten kadın

Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Kadın yıllar boyunca daha iyisini aramış ve bulamamış, bakmış yaşı geçiyor eskiden beni seven bir enayi vardı ona kapağı atayım bari demiş.

gavat.jpg

mutlulukları daim olsun deyip geçsek mesela, her şeyden farklı, kötü bir hikaye yazmasak?......

"ben bu erkoların gerçek yüzünü gördüm o zaman keremimimimimin gerçek değerini anladım kocam kocam kocam da kocam"
Demiş erko derken erkeklerden mi bahsediyor adamda 14 sene boyunca kadının erkoları deneme tahtası gibi kullanıp atmasını beklemiş gerçek erkek feraseti :emoji_v:

Arkadaşmışlar zaten, ev arkadaşı olmuşlar. Değişen pek bir şey yok.

Finalde mesut olmuşlar,ne ka güzel.

Özetle T.C kızı.
Başka salak bulamadı Kerem'e kapak attı.

İlginç hayır kadın böyle düşündü tamam da Kerem? Hiç mi bi ya bi dk demedin?
Neyse mutluluklar dileyelim napalım.

Ben bu tür ilişkilerin sağlıklı bulmuyorum açıkçası. Neden derseniz iki seçenek var. Birincisi evli hayatı gibi ya her şeyi yaşadılar artık bir sonuca varmak istediler resmi olarak. İkincisi ikisi de dışarıda diğer şahıslarla yaşamak istedikleri her şeyi yaşadılar böylece doyum zirvesine varıp birbirlerine kaldılar. Yoksa 14 sene dile kolay bir ömrün dörtte biri demek kimse bu kadar geri zekalı değildir yani

10yil iliski yapmislar -ayri ayri- ama kopmamislar, okudunuz di mi o kismi?
Var boyleleri, secilmis olmak icin her seye tamam, diyen erkek.
Kadında gormus bilmis kendisine kul olani, zaman da yetip gidiyor hani. Son durak'i belirlemesi gerekiyordu. sftsts

Mantik evliligi.

14 yıl dile kolay, iyi sabır etmisler shsh

APTAL İŞTE APTAL..

Nikah tarihi alıp, nikah saati MAL gibi bırakacaksın öyle hatunu.

Baba bizim hemcins çok salak bu tür konularda.:D
Valla öyle. Sana kız mı yok be kardeşim, 4 milyar kadın var gezegende. Bu kadarda mallık olmaz yahu. Beni enayi yerine koyan kadını 14 yıl değil 14 dk beklemem valla.

Evlilikleri mesut hallerini söndürmese bari..

Uzatmanın sebebi karşı düşünceleri chatgptye sormak mı...

Sabır güzel şey..

Geri