evlilik teklifi

• Kullanıcı Romeo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 587 gün önce görüldü
guzel supriz iyi olurdu ama en guzeli ve samimi olan gozlerine bakarak teklifi etsin

EmRe çok romantiksinnnnnn :cici:
:D

Ben öyle çok havalı bir şey istemezdim.(niyye kendimden örnek verdim ben şimdi ) :(

Neyse tamam ciddi oluyorum.

Bir balıkçıya, yafa köfteciye görürsün, o esnada üç beş çocuk ayarlasın. Çocukların Ellerinde renkli kartonlarla" benimle evlenirmisin" yazsın. O esnada önünde diz çöküp teklif etsin.

Bu konuda ciddiyim!

Bana tost alsa öyle bir şey yapsa evettt derim.

Ne öyle havalı şarşavatlı şeyler :T:

Bide bence ilk tanıstıgı yerde yapsın

Başkalarının tavsiyelerinden değil,kendi içinden geldiği şekilde teklif etsin.
Daha gerçekçi bir anı bırakır.

öncelikle sebepsiz yere tartış, tartışmanın dozunu artır, yer ve zaman uygunsa iki tanede çak ağzına :) salya sümük ağlar bir şekilde tam dönüp giderken kolundan sert bir şekilde tut, teklif et.. bir anda ne olduğunu anlamasın, şaşırsın..

tabi sevgilinin seni terketme durumunu da göz önünde bulundur. eğer teklifini kabul ederse zaten sana sırılsıklam aşıktır, yok teklifini kabul etmez dönüp kendi yoluna giderse zaten senin olmamıştır.. gönder gitsin :)

öncelikle sebepsiz yere tartış, tartışmanın dozunu artır, yer ve zaman uygunsa iki tanede çak ağzına :) salya sümük ağlar bir şekilde tam dönüp giderken kolundan sert bir şekilde tut, teklif et.. bir anda ne olduğunu anlamasın, şaşırsın..

Şu kısım pek romantikmiş Serdar Vallahi :) ))) Doğalca..

$ehzadE

Sahile götürsün bi şişe şarap iki kadeh alyansları da alın tektaş alamaz kuzen zaten :o
(ya da sen destek çık bi tek taş alın duyguma :p ) hava kararınca etsin teklifi işte :asilkiz:
Çok abartmaya gerek yok

$ehzadE

Sahile götürsün bi şişe şarap iki kadeh alyansları da alın tektaş alamaz kuzen zaten :o
(ya da sen destek çık bi tek taş alın duyguma :p ) hava kararınca etsin teklifi işte :asilkiz:
Çok abartmaya gerek yok

Tektasi aldi annem :p bi etme kaldi karar veremedik biii :p okutcam burayi ona :ddf

7 tane kutu alacak küçük kutular internette bulursam örnek yüklerim
1. kutuya D kutunun zemini beyaz olur içine kendi büyük şekilde yazarsa daha hoş olur
2. kutuya U
3. kutuya Y
4. kutuya G
5. kutuya U 5.kutunun alt kısmına tek taşını yapıştırın 502 kullanmayın:D bi kaç yerinden selobantla bantlayın yada daha zarif bi şekilde o kısım size kalmış artık
6. kutuya 5 kutuyu ters çevir yazacaksınız
7. kutuyada benimle evlenmezsen çok kötü olur :)

edit: kutular birbiri iine geçeçcek şekilde olacak o tür kutuları heryerde bulur hem ucuz hem etkileyici tabii seçim sizin

Mezarlıkta evlenme teklifi etsin. valla bak şöyle düşününce çok manalı.

iki tanede gasilhaneci ile imam getirsinki o anlamlı törene ev sahipliği yapsınlar gülmekten yarıldım ölene kadar anladıkta yani öleni var ölmeyeniş var ölenleri çatlatanın ne anlamı var :D:D:D

Kendime sakladığım teklifler var ama benim evliliğe daha çok olduğundan paylaşayım madem kardeşim.. :D

Öncelikle ilişkiye de bağlı bunlar tabi ki ama aklıma gelenler şöyle.. Eğer kız futbol seven bir kız ise maça götürülüp orda bir ellerde pankartlarla edilir tribünde baya da güzel olur bence..

Diğeride kızla açık havada güzel bir mekana gidilir yemekler yenir sahil kenarı bir cafe olur yada restaurant sonra kızın sevdiği hayvan hangisi ise mesela köpek ise boynuna benimle evlenir misin yazısı asılır köpeğide iyice süslersiniz şirin bişey olur.. :p

Diğeri ise kendi sevdiği ile olan resimlerden bir video yapar fonda onların özel şarkısı çalar ekrandan beraber fotoğrafları geçer bundan video yapar teklifi eder.. Ondan sonra kızı sinemaya götürsün ara veriliyor ya seans arası orda bir anda bu video çıkar herkes alkış tutar oda elinde tek taş yapar teklifini..

hacı dayı bi cafe ile gidip görüşsün. durumu izah etsin. yüzüğü versin cafedekilere.

Sevgilisini alsın gelsin 2 türk kahvesi söylesin o sıra müzik değişsin. kahvelerin yanında lokum için ayrılan ufak tabaklar oluyo oraya yüzüğü koysunlar. Açtığında görsün sonrada kuzenin olaya girsin.

En ucuz ve güzel yöntem geçen arkadaşa da aynısını şaaptıydık :D

Demekki 7. yilda teklif geliyo ben bi 2 sene daha bekleyecegim yani:D

Orjinal fikirler yok degil :)

Geri