Evlilik Programları

Konu sahibi son olarak 2912 gün önce görüldü
Sikayet almasina ragmen bir turlu kapanmayan programlardir

sadece işi gücü olmayan ev kadınlarının izlediğini sandığımız fakat izlemekten geri kalmayan gençlerin ve baylarında bulunduğu öğle saatlerini ve tüm kanalları gasp eden "değişik sunucu tiplerine" sahip "eğlenceli" olduğu söylenen ilginç programlar.

genelde belli bir kesimin katıldığı ama nerdeyse her kesimden insanın izlediği programlardır

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyutulan Türk halkı aptallastirildik aptallastiriliyoruz gemiyi terk etmeyin..

Bence çok zevkli.
Ama kaptırmayacak zekaya sahip olmak farklı birşey.

Emekli teyze ve amcaların daha çok rağbet gösterdiği programlardır

televizyondan tamamen soğumama sebep olan programlar

ben hergün izliyom, burdan esra erol'a söylüyom, şu umut, pamuk, bahar ve mehmet'i yolla ablacım ya yemin ediyom gına geldi artık

2 yıldır televizyonu kapattım . Hatta odamdan attım . Aptal kutusu .HİÇ FAYDASI YOK

Ahahahahah yemin ederim nickini görünce kesin böyle bişey yazmışsındır diye düşünüp girdim konuya ve sasirmadim bir solmazda sen bulursun belki:D

valla bakıcaz artık taliplerimi bekliyor olucam ahaha

ilk bölümden evlenmezsem iyidir dsfdsaf

niye yani bi orkun kural o sese çıkıyor benim neyim eksik dsafdsf

Fazlan var fazlan üzülme:D ama genede katılma programlara o programlarda kapalı bir kız var felaket bisey bide o yapışırsa sana basın belaya girer harcanır gencligin:D

bi kere bile izlemedim desem yeridir :D gitmeden 1-2 bölüm izlerim artık bakalım

koordinatör instagramdan ulaşmış . bende gelirim dedim eğlenceli olur herhalde ahhah

Çıkacağım yakında oraya, beklentilerimi soracaklar, diyeceğim ki; günde 1 borcam sarımsaklı kereviz yapacak, yapmazsa boşarım.

En son babaannem izliyordu dedim babağne hele mal mısın? Git süpaneke çek tespiknen. Bırak bu işleri, Aynur Hanım'a sen koyasın n'apacan kimi seçecek? O da dedi düzgün konuş dümbük. Canım babağnem.​

Evlilik proğramlarına katılanların evlilik derdinde olduklarını düşünmüyorum asıl amaç tv de görünmek, reklamlarını yapmak. Kalite insanın üzerine oturan elbise gibidir, evlilik proğramlarına katılanları çırılçıplak görüyorum.

Geri