Evlilik programi

Konu sahibi son olarak 2920 gün önce görüldü
Maksatinin disina cikan sova donen programlardir bana gore

Oturup ta izlemem bile

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben izlersem Esrayı izliyorum arada güzel kızlar çıkıyor :D
Diğer programlara da tartışmaya denk gelirsem bakıyorum yoksa onlara bakmam :D

Bazi sabahlar annemle beraber Muge Anli'dan sonra izledigimiz program. Insanin basi agriyor, kirk bin turlu acayip kavgalar, o bunun sevdalisi idi, sonra baskasinin. Adam cikmis podyuma sarki soyluyor mesela (sevdigi kiz icin, fakat ayrilmislar), tamda eski sevgilisi yeni adayi ile dans ediyor. Saskinliktan kahkaha attigim bile oldu. Bu normal degil :D

Fazla komikler. Kendilerini rezil etmekten başka bişey yaptıkları yok.
Dışarıda bayan/bay kıtlığı sanki.

Para uğruna bazı zihniyetlerin maskarası olan insanları gördükçe üzülüyorum,şov dünyasının maskarası haline geliyorlar.
Sosyal medyada haklarında yazılan çizilenlere kayıtsız kalabiliyorlar mı merak ediyorum
Sorsanız herkes bu programları eleştiriyor,kınıyor,kaldırılsın diyor ama Reyting sonuçları bunun aksini söylüyor

Para uğruna bazı zihniyetlerin maskarası olan insanları gördükçe üzülüyorum,şov dünyasının maskarası haline geliyorlar.
Sosyal medyada haklarında yazılan çizilenlere kayıtsız kalabiliyorlar mı merak ediyorum
Sorsanız herkes bu programları eleştiriyor,kınıyor,kaldırılsın diyor ama Reyting sonuçları bunun aksini söylüyor
Valalhi olsem de oturup izlemem ama.esim ve ailesi bayilarak izliyor zaten millet cikarmadi mi bu programlari başımıza

Amacı evlendirme programı olup evlendirilemeyen reytingi yüksek tutan belli başlı kişileri hep orada bulunduran sürekli tartışma çıkarıp insanları ekrana kitlemeye çalışan saçmalıklar silsilesi.

Geri