Evlilik Öncesi Cinsel İlişkiyi Doğru Buluyor Musunuz ?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
yegenim bos islerle ugrasmayin. futbolcu sen de aklini basina topla adam gibi konular ac benim canımı sıkma. böyle bir zamanda milletin onune sacma sapan konular sunma. ondan sonra da diyorsun ki niye benimle uğraşıyorsun. akilli ol biraz.

Bunun doğru ya da yanlış diye tartışılacak bir yanı yok bence. Hayat kısa, dileyen dilediğini yaşar fakat, evlendikten sonra hayal ettiğiniz cinsel hayatı eşinizde bulamayabilirsiniz. Ve evet bu iyi diyebilmeniz için, deneyiminiz olmalı ki kıyaslayabilmelisiniz. Bence bütün aldatmalar da bu sebeple oluyor çoğunlukla.

Yine de beni ilgilendirmez bütün bunlar derseniz elbette bir ünlü düşünürümüzün söylediği gibi " Herkesin hayatına kimse karışamaz" fakat, şahsi düşüncem anı yaşamaktır. An sevişmeyi gerektiriyorsa sevişilir. Fazla düşünmemek lazım.

Toplumda bunu yaşayan erkeğe milli olmui derler kızı da topa tutar taşlar hatta öldürürler, maalesef acı gerçek bu. Eline erkek eli değmemiş kız ararlar ama evlenmeden helali olmayan kızın tadına bakmak isterler. Nasılsa evleneceğiz derler, kız buna yanaşsa "bu bana hemen yanaştı kabul etti demek ki herkese karsı böyle" diye düşünürler. Velhasıl kelam, evlenmeden yaşanacak her yakın temas iz bırakır.

Buraya hayır yazıp özelde fantezi yapan evetçileri nerede fişliyorsunuz.. :d

Baska isiniz yok mu.

Kime ne ?? Biraz ozeliniz olsun

Geri