Evlilik öncesi birlikte yaşam fikrine nasıl bakıyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 596 gün önce görüldü

Evlilik öncesi birlikte yaşam fikrine nasıl bakıyorsunuz?

• Erkeğim, olumlu bakıyorum. (+)

Kullanılan: 1 12.5%
  • Erkeğim, olumsuz bakıyorum. (-)

Kullanılan: 3 37.5%
  • Kadınım, olumlu bakıyorum. (+)

Kullanılan: 1 12.5%
  • Kadınım, olumsuz bakıyorum. (-)

Kullanılan: 3 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
Evet Gönül dostları Sorumuz Gayet Açık Evli olmadan beraber yaşama fikrine nasıl bakıyorsunuz Benim Açımdan Yanlış Benim açımdan Ciddi anlamın Dışında kız arkadaş edinmek bile Yanlış ?

İslam'a uygun olmayan her şeye negatif bakıyorum. Tabi kusurlarım, eksiklerim, yanlışlarım var ama inancımı kuvvetli tutma gayretindeyim.

olmaz! düğünde çeyrekleri toplamadan, damat beyin ayağına basmadan, assolist "çocukları pistten alalım" demeden, kardeşim baldız topuzu yaptırmadan, mümkün değil olmaz alshjsk

olmaz! düğünde çeyrekleri toplamadan, damat beyin ayağına basmadan, assolist "çocukları pistten alalım" demeden, kardeşim baldız topuzu yaptırmadan, mümkün değil olmaz alshjsk

olsa şaşarım zaten:)

11392978.jpg

Faydası yok, zararı var. Bu kadarı yeter de artar bile.

Hiçte olumlu bakmıyorum. Örf adet ananelerimiz her daim önde.

Yorumsuz =) herkes hayir demis ben olabilir dersem taslicak bunlar beni :D

%100 olumlu bakıyorum, yaşanmalı bence. Belki sifonu çekmeme gibi bi alışkanlığı var.
Ömür boyu sürecek bi rutinin demosu olması şart :p

Şöyle bir baktım da yok ya bakamadım ne işi var adamın nikahsız benimle aynı evde.

Çiftlere bağlı ama çok sıcak bulduğum söylenemez.

Her şeyden önce ahlaki bulmuyorum. Aynı evi paylaşan kişiler anlaşamayıp ayrıldıktan sonra başka bir erkek yada kadınla evlenmeyi düşünürken vicdanlar sızlamayacakmı. Kim böyle bir kadın veya böyle bir erkekle evlenmek ister. Bir çok dizide bu gariahlaki durum normalmiş gibi işleniyor, tüyler ürpertici durum bence.

Geri