Evlilik için kredi çekmek..

🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
Acaba bunun yerine taşıt kredisi mi kullansaydım dedirtir..Bir araba parası masraf gidiyormuş meğer..

arkdşn babasnn dedği gbi "praya ihtycm vrdı evlndim" yani evlnmek için borca grmicen, borcn oldğu içn bi delilk yapp ya tutrsa dyip evlencn

Borcun da evliliğin de sorumluluguna hazır demektir.

... olsun içimdeki insan sevgisine diyesim geldi. Kimsenin hayatını rezil etmeye hakkım yok bence birikim yapalım

Kombo s.çmaktır, sen zaten bir esarete adım atıyorsun güzelim; üstüne bir de maddi esaret...

Yo dostum yoo.​

en az 10 sene sürer düze çıkması. cok denk geldim benzer orneklere. Allahtan zengin ve yakisikliyim.

Kimse sizin fakirliginizi çekmek zorunda değil parası olmayan evlenip cogalmasin hdhfbdhfv:D

Allahtan babam zengin,nişanlım zengin ve ben guzelim:D

Yeterki "insanlık fukarası" olmasın insan.

bu ileti fiskos masamdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Parası yoktur, yine de faizden uzak durmalı.

Yardım edecek elinden tutacak kimi kimsesi yok demekki.

En nefret ettiğim şey her sey eksiksiz olsun denmesi.O her sey zamanla olur da ustune kalan borc huzur vermez.Her gun maddiyat konusmaktansa esimle zamani gelince alirim.

Araba almak icin cekerim sadece

Evlilik masraflı bi iş değil. Düğün yapmayın. 2+1 yada 1+1 ev kiralayın. Mobilya artık para değil. Beyaz eşya altus ariston. Ufak aletler simbo. Tv seg. Balayına gitme yada egede sıradan biyer. Eşinle ikinizin iphone'u olduğunu hesab et son modelinden. Sekiz bin lira yapar ki yukarıda saydıklarım ve takılarla yeter de artar

Evlilik iki kişinin karşılıklı anlaşabilmesi ile olabilecek bir şey , durumu olmayan birini bu tarz bir şeye mecbur bırakmak , sadece o gün değil, takip eden diğer aylarda da sorun yaratacaktır.İki insanın birbirine karşı anlayışlı olması lazım.
O yüzden çekmese daha hayırlı

Abi turkiye sinirlari icerisinda bu sartlari kabul edebilecek bir disi oldugunu sanmiyorum :cici:

Tabi. Pahalı olan evlilik değil. Kadınlar.[/B]

Ben climax ne yazmış diye bakmaya gelmistim.
Doğru yazmış.

Geri