Haber Evlilik hayaliyle kandırıldığını iddia eden dövmeli kadın

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kadının dövmeleri ile ilgileniyor herkes, yaşadığı şeylere bakan yok. Olay ne bilmiyorum, konu ne ilgimi çekmiyor. Yorumları okuyorum ne kadar, ya da neresine dövme yaptıracağını başkalarına mı soracak..
Herkes kendi seçimlerinden sorumludur.. kandırılmış, o da bir tercih.
Emekli, dul, yetim, öksüz, evli, sahtekar, üçkağıtçı vs diye bakmadan ilişki yaşarsan olacağı bu, hekesin başına gelebilecek şeyler. Bu sadece ekrana çıkmış olanı.
Niye ciddiye aldın ya kral bu olayı bu kadar :) sokakta sık göreceğin bir profil değil ve yüzde dövme bizde psikopatolojik algılanır. Seni tanımayan birisi dış görünüşüne göre değerlendirir tabiki. Kıyafetin, tavrinla ve aksesuar yada dövmenle uyusmazsa buna gülerler.

Doğru yanlış önemli değil. Bu olur.

Ceket kravat altına şort giyen adama gülerim. Garipserim. Ulan ne yaşadı bu acaba demem.

Bu arada nerene ne dövme yapacaksın bana sormayacaksın tabi ama eleştirirken de ben de sana sormam

Nasıl bir eski hayat lan bu. Maşallah nur akıyor yüzünden. Gel de önyargıyı kır şuna karşı…

Gündüz kuşağı programına katılan Nazan, evlilik hayaliyle kandırıldığını iddia etti. Yüzündeki dövmeler dikkat çekerken, Didem Arslan dövmelerinin anlamını sordu.

"Herhangi bir anlamı yok; eski hayatıma tövbe ettim."

Eski İşi neymiş kons a Çıkıyor muymuş🤣🤣 tövbe demek lazım Bak başını kapatmış artık bir kanatları yok Aha da Melek🤣🤣

Kadın evlilik hastası. Yüze yaptırılan dövmeler psikolojik sorunu olduğunu gösteriyormuş. Sorunlu birisi olduğu da buradan anlaşılıyor.​

isteyen evlensin
milleti kadırmayın ayıp ya

Savage dövmesini görünce gümledim.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Geri