Haber Evlilik hayaliyle kandırıldığını iddia eden dövmeli kadın

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Nasıl bir eski hayat lan bu. Maşallah nur akıyor yüzünden. Gel de önyargıyı kır şuna karşı…

Gündüz kuşağı programına katılan Nazan, evlilik hayaliyle kandırıldığını iddia etti. Yüzündeki dövmeler dikkat çekerken, Didem Arslan dövmelerinin anlamını sordu.

"Herhangi bir anlamı yok; eski hayatıma tövbe ettim."

Yüzüne nasıl yaptırmış ya? Acımamış mı? :(

tövbe bismillah bu napmış yüzüne....
Hiç kimse dememiş mi kızım bunu yapma diye.

Cocuga hic yakismamis bu tarz. Kendisini yilmaz erdoganin reklamindan tanirsiniz. Ben yakistiramadim. He allah gonlune gore versin tabi;

Screenshot_20260209-191211.jpg

1770653464357.jpg

Bu arada sol ust kasinda "queen" (kralice) elmacik kemigi altinda "savage" Yani (vahşi) yaziyor.
Didem arslan her bku biliyorda bunlari nasil bilmiyor ....yiyim.

ben da bi karma yazdıramadım
millet her yerini doldurmuş ya
vay arkadaş

Bir insan kendine neden bunu yapar ki o kadar dövme vs çiçek böcek birde ne anlam ifade ediyorda vucudunu kaplıyorsun. Geçen bir dövme gördüm çocuk babasının ona son sarılışını resmetmiş böyle anlamlı bir dövme olmadıktan sonra saçmalıktan öte değil.

davalarını anlatırken davacıları tarafından daha az tanınmak için ya da televizyonda daha çok mağdur taraf görünmek için kapanıyorlar.......... arkadaşlar bu programların kurgusunu bana sorun...........

her yerini doldurmuş derken sallamamışım
tecrübe başka bişey ya

Evlilik hayali diye başlayan cümle kaldı mı ya? Kabus olmasın o

yüzündeki bazı dövmelerini kapandıktan sonra yaptırmış.ablamızın aklı ya çok karışık ya da nasıl ünlü olurum derdinde.ikinci seçenek daha ağır basıyor

Kadının dövmeleri ile ilgileniyor herkes, yaşadığı şeylere bakan yok. Olay ne bilmiyorum, konu ne ilgimi çekmiyor. Yorumları okuyorum ne kadar, ya da neresine dövme yaptıracağını başkalarına mı soracak..
Herkes kendi seçimlerinden sorumludur.. kandırılmış, o da bir tercih.
Emekli, dul, yetim, öksüz, evli, sahtekar, üçkağıtçı vs diye bakmadan ilişki yaşarsan olacağı bu, hekesin başına gelebilecek şeyler. Bu sadece ekrana çıkmış olanı.

Geri