Evlilik Hakkındaki Düşüncelerin Ne?

Konu sahibi son olarak 970 gün önce görüldü

Evlilik Hakkındaki Düşüncelerin Ne?

• Düşünmek için çok erken.

Kullanılan: 4 66.7%
  • Adayım var zaten

Kullanılan: 1 16.7%
  • Hiç meraklı değilim.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Ne olursa olsun çok geç kalmamak lazım.

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Aşk meşk işlerine girelim. Evlilik hakkındaki düşüncelerin ne?

cocuklar cok güzel hatta dünyadaki en güzel sey ...

Dır dır hayattaki en kotüsey 1 senede 10 sene yaslandırır

erkege-siddete-hayir.jpg

konu ile ilgili fikrimi temsil edebilecek yegane paragrafın, frida ve diego'nun evliliği üzerine judd'un söyledikleridir. buyurun:

''ben evliliğe inanmam. hayır gerçekten inanmam. bence en kötü haliyle evlilik düşmanca politik bir eylemdir. küçük zihinli erkeklerin kadınları elde tutabilmek için uydurdukları bir şeydir.bunu da gelenek ve din maskelerinin ardına saklanarak yaparlar.
en iyi haliyle evlilik bir mutlu yanılsamadır. birbirlerini gerçekten seven iki insandır. ama birbirlerini ne kadar mutsuz edeceklerinin farkında değillerdir. ama eğer iki insan bunun farkındaysa ve birbirilerine katlanmayı göze alarak evlenmeye karar veriyorlarsa bunun tutuculuk veya yanılsama olduğunu düşünmüyorum.bence bu durum çok radikal, cesurca ve ayrıca da çok romantık.''

Hayat iş bölümü yapınca, paylaşınca güzel

Mutluluğun formülü çok açık
Sen ben birde bebek:)

Genç yaşta Baba evinden taşan ruhların
Ilerleyen yaşlarda da kendi bedeninden taşan ruhlarin hayatlarini yeni bir şekilde yaşama fırsatını aşkla pekistirerek gerçeğe çevirdiği çok cesur bir adımdır.

Aile kavramı yetişkinler için değilse bile
Çocuklar için fazlasıyla kritik bir öneme sahiptir.
Bu nedenledir ki bütün mantıksal felsefi radikal düşünceler bir yana bırakılıp samimi olarak ele alınması gereken bir kurumdur

Omrunun geri kalaninda bana katlanmak eziyetinin ustesinden gelebilecegine inandigim bi yigido ile karsilasirsam evlenirim xd
Anne olmak icin belki ama insan kendi cocuguna onu dunyaya getirmek gibi bi felaketi yapabilir mi sorusuna cevap veremedigim icin bulasmiyorum xd
Cok degisik dusuncelerim var aslinda ama ne siz sorun ne ben soyluyum .p

Ne düşünüyorum ben de pek bilmiyorum açıkçası.. :raskolnikov:

Düşünmek için değil de net bir karar vermek için erken bu konuda ama kararım evlilik fikrine pek sıcak bakmadığım. Böyle sorunlar ve sorumluluklar silsilesi gibi geliyor. Korkuyorum ben bazen

Biraz geç olmasında sakınca yoktur. Şahsi fikrim olarak ; Erkek için ideal yaşı 30 olarak görüyorum, keza bir kadın için bu yaş 27 - 30 arası olması gerektiğini düşünüyorum.

Çünkü iş üniversite bitirmek ile kalmıyor, yüksek lisans ve kariyeri unutmamak lazım, ayrıca her iki tarafta bir şeyleri görüp, yaşamalı. Hepsinin toplamı bence 30 yaş ideal bir yaş olarak düşünüyorum.

Sağlam temellere dayalı bir evlilik uzun soluklu ve mutlu olacağı kanaatindeyim.

Geri