Evlilik deyince

Konu sahibi son olarak 1725 gün önce görüldü
tumblr_lbzigv9IBb1qd23o1o1_500.png

Evlilik deyince de,

Bir tür denge demektir,

Ve olmazsa olmazları vardır;

Sevgi,

Saygı,

Sabır,

Sadakat,

Seks

Bunlar temel 5 “S” kurallarıdır

Birinde mükemmel olmak yetmez,

Hepsinden olması gerekir.

Bir bütündür tek parçayla yürümez.

Maddiyatın evlilikteki önemi vurgulanmamış , olmamış. :D

bence bunu yazan tamamen seks kelimesininin popisi artsın diye yazmış. gerisi de kamuflaj zırvaları. pis ahlaksız sapıklar.

Maddiyatın önemi yok akıllım benmi öğretecem sana:asd:

İki gönül bir olunca samanlık seyran olur :heyoo:
ben demiyom atalarımız demiş...

Ortalıkta samanlık kalmadıki gönül alınca seyran olsun.

Sizin öğreneceğiniz çok şey var :wink:

bence bunu yazan tamamen seks kelimesininin popisi artsın diye yazmış. gerisi de kamuflaj zırvaları. pis ahlaksız sapıklar.

Bakkal amcaaa ,Bakkal amca seks yazılınca sapıklıkmı oluyor evliliğin bence en önemli maddesi :trip:

Ortalıkta samanlık kalmadıki gönül alınca seyran olsun.

Sizin öğreneceğiniz çok şey var :wink:

Nasıl samanlık yok beeee, köylere çık sennn samanlık bolca görürsünnn

Öğretirsin artıkkk ne yapalımm :asd:

Bakkal amcaaa ,Bakkal amca seks yazılınca sapıklıkmı oluyor evliliğin bence en önemli maddesi :trip:

ya niye işimi bozuyosun? biz de kovalıyoruz bu işleri ama kovalamıyormuş gibi yapıyoruz anlasana akıllım? modern bakkal görüntüsü veriyoruz. yoksa normalde avına hunharca yaklaşan vahşi bir hipopotam gibiyim :@

ya niye işimi bozuyosun? biz de kovalıyoruz bu işleri ama kovalamıyormuş gibi yapıyoruz anlasana akıllım? modern bakkal görüntüsü veriyoruz. yoksa normalde avına hunharca yaklaşan vahşi bir hipopotam gibiyim :@

Sen varyaaaa dayaklıksınn yeminleeee,:D
eşin nerde senin beee hadi gidip uyuyunn :asd:

Sen varyaaaa dayaklıksınn yeminleeee,:D
eşin nerde senin beee hadi gidip uyuyunn :asd:

lanet karıyı yine aklıma getirdin. boşayacağım onu ya. sabah beni şu müzikle uyandırıp romantizme katkıda bulunalım herif diyo;

[YOUTUBE]H-bur0EKm80[/YOUTUBE]

Soğuttular günümüz insanları evlilikten, çokta iyi bişii diiğil evlilik :bekle yani en azından bana göre böyle.

Geri