Evlilik deyince

Konu sahibi son olarak 636 gün önce görüldü
İnsana yeni sıfatlar ve sorumluluklar yükleyen bir kurum. Artık karı ve koca olarak yeni bir hayata adım atarsınız. Bunu yapmadan önce muhakkak yaşadığınız evin faturalarını ödeyip, masraflarını karşılayın. Ki biraz daha gerçekçi olmanızı sağlar. İki tarafında gerken bütün sorumlulukları taşıyabilir olması gereklidir. Toz pembe hayaller ile büyük hayal kırıklığına uğrayan çok insan vardır.

Ekonomik olarak ayrı bir ev idare edemeyecek durumdaysanız evlenmeyin. 40 milyon kişi bankalara borçlu durumda sizde icra avukatlarıyla tanışmış olursunuz.

Bu saatten sonra kimseyi sevmeyeceğim için bir daha hayalini bile kuramayacağım kavram.

Herkes genç yaşta kapatmış davayı :)
İlerleyen zamanlarda kendime uygun birini bulduğumu düşündüğümde yapacağım iştir

Birbirinden tamamen ayrı 2 dünyayı bir evde birleştirip, yepyeni, güzel bir hayata adım atmasıdır. :cici:

Günümüz dünyasında eskisi gibi gerekli olmayan bir durum

Daha 23 yaşındayım lügatımda yok öyle bir dünya

Yarın bayram ziyaretlerinde karşılaşacağım durum herkes yine "ne zaman eleniyorsun, daha yokmu bişeyler" diyecekler. :T:

Çooook uzakta bir köy var bilir misiniz.
Hani taaaaaaaa uzakta işte :D
öyle bişey.
Belki 20sene sonra falan Esraya çıkıp kendime munasip
evi arabası olan biriyle evlenebilirim 50 60 yasnda felan.

Gülüp geçmeli.

Bekar olan herkes düğün süreci gibi sanıyor bence.

evlilik cümlesi ağzınızdan çıkmış oluo , okadar umrumda değil yani

Kutsal müessese aklıma gelir.

Son 4 aydır dilimizden düşmüyor. Çok meraklısı değildim. Fakat öyle bir adam tanıyorsun ki evlilik gözünde çok güzel şeylerin başlangıcı olacak diyorsun.

Saygı,sevgi,hoşgörü,sadakat ve güven ile kurulacak gönül bağıdır.

Geri dönüşü olmayan bir yol

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri