Evlilik Aşkı Öldürür mü?

Konu sahibi son olarak 185 gün önce görüldü
Evlilik, balayı, cicim ayları.. Ya sonra?
Evlendikten sonra çoğu insana göre aşk evrim geçirmekte ya da bitip tükenmektedir. Bunun nedeni bir anda bütün sorumlukları sırtlanmak mı? Yoksa flört ederken gerçekten her şey toz pembe mi?​

Kismenn.
Degisir kisiden kisiye gore.
Aski yasayis bicimine gore.
.evliligin ask ile ilgisi oldugunu da sanmiyorum ayrica.

Genellikle öldüğünü görüyorum...:D

Evlilikten sonra aşkın ömrü 15 aymış ben değil bilim adamları söylüyor o yüzden öldürür :D

Öldürür efendim.bide kaza kurşunu erkenden çocuk yaparsanız iyice birbirinizden soğursunuz.

aşk varsa öldürür ama herkes asık olarak evlenmiyor sonucta ölen mutlaka bişeyler var asıksa askda buna dahil

Aynı hatun yahut herif ile aynı evde 7/24 birlikte olunca aşk kalmaz, lakin aşk sadece evlilikte terk etmez insanı, o zaten bir süre sonra yerini diğer güçlü hissiyatlara bırakıp gider.​

Aşkı öldüren evlilik değil; aşkın ta kendisidir. Bi psikiyatr ya da psikologdu ismini hatırlamıyorum; ama o aşkın ömrü 6 aylık, altı aydan sonra aşk sevgi ve saygıya dönüşüyor, demişti. Evliliğe suç atmayın. :p

evlenmeden önce hayal ettiğiniz:
kitchen+love.jpg

evlendikten sonra olan:
2701_komek1.jpg

Bu Birazda Eşlere Bağlı. anlayış,Sadakat,Hoşgörü,Sabır Hepsi Karşılıklı OLunca Ne Aşk ölür Ne evlilikler Biter.

Sizi bilmem ama ben aşık olduğum biriyle evlenemem sanırım.

kişilerin tutumuna bağlı. Aşk ölmez sadece heyecanı öldürür evlilik. Çünkü sorumluluklar artar, beklentiler çoğalır. Sürekli yan yana olmanın güzel bağlar oluşturacağı gibi flört dönemi anılarından yoksunluk tarzı zararları da olur.

Yani evlilik aşkı değil, heyecanları öldürür. Hatta aşkın yerini sevgi ve sadakat alır diye düşünüyorum ( ya da umduğum bu :) )

Bence evlilik aşkı öldürmez...Aşkı sevgiye dönüştürerek daha sakin daha uzun süreli daha güvenilir bir bağ oluşturur.

Gerçek aşk kolay kolay ölmez. Kaldı ki evlilik, cinâyet âleti olacaklar arasında en sonda. Ona sıra geleceğini de hiç sanmıyorum.

Geri