Evliliğinizde sır gibi saklamanız gereken 3 konu!

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Partnerinizle alakalı her detayı asla arkadaşlarınıza anlatmamalısınız. Peki evlilikte hangi konular özel bir önem taşır? İşte yanıtı...

1- AŞK HAYATINIZIN ÖZEL DETAYLARI

7f8a3e04723a4766af5f-311020236a0c8a17.jpg

Evlenmeden önce, müstakbel eşinizle olan randevularınızı arkadaşınızla paylaşmış olabilirsiniz. Ancak artık evli olduğunuza göre eşiniz bazı deneyimlerinizi kendinize saklamanızı bekleyebilir.

2- EŞİNİZİN GELİR GİDER DENGESİ

Maddiyatla ilgili her konu size ve eşinize özel olmalıdır. Çünkü eşinizin geliri ya da borçlarından başka birine bahsetmeniz onu utandırabilir.

3- GİZLİ TUTMANIZ GEREKEN HER ŞEY

4d9f386b1981418e456c-3110202318ce68fa.jpg

Partneriniz sizinle bir şey paylaşmış ve bunu gizli tutmanızı istemiş olabilir. İşte böyle bir durumda bu bilgiyi en yakın arkadaşınızla paylaşmak yerine kendinize saklayın. Eğer bunu illa da birine anlatmak istiyorsanız tarafsız bir bakış için profesyonel birine başvurabilirsiniz.

Kaynak

Her şey.
Özel hayatımdan bahsetmek, bahsedilmesi beni gerer. Çocukluk arkadaşlarım bile ben konu açmadikca bi şey sormaz.
En sık kavga sebebimiz buydu.
Tartışıyoruz bi konuda, bana küsüyor gidiyor dangalak arkadaşlarına anlatıyor.
Arkadaşlarını da sevmezdim zaten, bi tanesi hariç. O cidden güvenilirdi.
Neyse.

Asla ve asla tavan ve yer dahil olmak üzere tamamen temperli lamine aynalarla kaplı yatak odanızı kimseye söylemeyin, derler bunlar sabıkmış derler, bir de hasettirler çekemezler sonra bir bakarsın kalmamış aganigi naganigi.

Kadınlar sır tutamıyor. Valla evli olsaydım ve ona anlattığım özel şeyler hakkında, bütün sülalemden ve çevremden geri bildirim alsaydım, bende aynısını ona yapardım. Hatta belediyenin anons sisteminden bütün ilçe halkına anons ettirdim gizlisi saklısı nesi varsa. Kısasa kısas.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Kadınlar sır tutamıyor. Valla evli olsaydım ve ona anlattığım özel şeyler hakkında, bütün sülalemden ve çevremden geri bildirim alsaydım, bende aynısını ona yapardım. Hatta belediyenin anons sisteminden bütün ilçe halkına anons ettirdim gizlisi saklısı nesi varsa. Kısasa kısas.
Çekişmeli boşanma 150 bin reis. Ayıktırayım ha bi de nafaka zamazingosu var.

Gizem kelimesi cok evrildi bu dönemde.Insanlar evini yurdunu,yatak odasini bile paylasiyorlar,Kabus gibi.
Hos, evlilik disariya gizem bile yansitmamali,gizemin cekici oldugundan mütevellit.
@Nyctophilia ya katiliyorum.
Hicbir sey anlatmam sanirim.
Iyisini kötüsünü.
Bu güvenle alakali degil..
Mahrem bölge/alan olur benim icin büyük bir ihtimal..
Disari yansiyabilme ihtimali, beni korkuturdu..bir tehdit olarak algilarim..koruma mekanizmalarim ayakta olur her daim sanirim.
Bana ters ya..bilemiyorum Altan.

Ben konuyu anlamadım. Merkür balık burcuna girdiği için kafam dumanlı.
Evliyken gocagarıdan saklamam gereken şeyden mi bahsediyoz yoksa gocagari ile aramızdaki bir konuyu başkasından saklamamızdan mı

Geri