Evliliğe işe girme boşanmaya ise emeklilik gözüyle bakılıyor

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bugün haberler arası gecıs yaparken bir bosanma haberine denk geldim.
Avukat hanimin kurduğu cumle " evlilik işe girme ,boşanma emeklilik olarak goruluyor cogu kadin tarafindan " .
Oldukca üzucu bir bakış sekli .s

Ben twitterda bu konuyla alakalı kadınların yorumuna denk gelmiştim. Çok iğrençti benim açımdan. İşte evlenin bir iki ay evli kalın, sonra sıkıntı çıkarıp mis gibi nafakanızı alın tarzında bir şeydi ya. Allah böylelerinden korusun.

Ben twitterda bu konuyla alakalı kadınların yorumuna denk gelmiştim. Çok iğrençti benim açımdan. İşte evlenin bir iki ay evli kalın, sonra sıkıntı çıkarıp mis gibi nafakanızı alın tarzında bir şeydi ya. Allah böylelerinden korusun.
İnşallah kocaları daha mağdurdur da nafakayı onlar öderler :d

nafaka olayına evlilik süresi dikkate alınarak bir düzenleme getireceklerdi, olmadı sanırım.

Hep çalışan kadınların başının altından çıkıyor bunlar

Kadınlar çok tehlikeli uzak durun.
Lütfen erkekler yapmayın. Lütfen

Nafaka da değil ki olay... Evlendikten sonra anlaşmalı boşanma sürecinde gelen istekler de bitmiyor: Ev, araba, para v.s

Bazı arkadaşlarım karşı tarafın her talebini yerine getirdiği halde halen boşanamadılar çünkü art niyet varsa ne alırsam kar mantığı ile bakılıyor.

Boşanma aşamasında erkeğin yeni bir düzen kurması için eski eşine destek olmasına sözüm yok ancak bu talepleri abartanlar var maalesef.

Ödeyeceğin nafakayla sevgilisine kuvvet macunu alacak..evlenirken bir daha düşün şu şartlarda %87 boşanma garantin varken yapacağın masraflar cabası..

Nafaka da değil ki olay... Evlendikten sonra anlaşmalı boşanma sürecinde gelen istekler de bitmiyor: Ev, araba, para v.s

Bazı arkadaşlarım karşı tarafın her talebini yerine getirdiği halde halen boşanamadılar çünkü art niyet varsa ne alırsam kar mantığı ile bakılıyor.

Boşanma aşamasında erkeğin yeni bir düzen kurması için eski eşine destek olmasına sözüm yok ancak bu talepleri abartanlar var maalesef.
Destek demek :)

Geri