Evliler mi Şanslı,Bekarlar mı?

Konu sahibi son olarak 971 gün önce görüldü
açık ara bekarlar şanslı borç yok sorumluluk yok aldığın maaş cebine kalıyor çatır çutur eziyorsun yaşasın tam bağımsız baba evi

Heyyyy bir futbolcu konusu. Şimdi ikisinin de avantajlı noktaları var. Misal, evliler, elti, bacanak, baldız vb gibi evlilikle oluşan akrabalık bağlarını kolayca kavrayabilirken bekarlar, biraz düşünebilir. Şöyle: Ulen elti kayınbabanın annesi miydi, baldız bacanağın kuzeniydi herhalde vs. :D

İyi bir evliliğiniz varsa, sorumluluğunuz artmasına rağmen yükünüz hayat arkadaşınızın sayesinde belli alanlarda hafifleyebilir. Sizi hep sevecek ve kollayacak birinin varlığı inkar edilemez derecede hoş.

Bekarlar ise oh vur patlasın çal oynasın. Ayrıca bekarlar, sadece bekarların anlayabileceği cumartesi gecesi olayından haberdarlar. Evliler bilmez. Biz de söylemeyeceğiz tabi ki asla.

Bekarlar güzel ya poğaça falan iyi şeyler bunlar.

Anket şıklarını göremedim ama evliler daha şanslı bence. ( Kendim evliyim diye demiyorum he :) )

Evliliğin şuanki getirisi sadece soyun devamını sağlamak bi artı kazandırdığına henüz inanmıyorum.

Evliler:

Her gün aynı yemeği yediği için isyan etmeliler ama aç kalmadıkları için de şükretmeliler.

Hülasa,

BOKTAN 1 DÜRÜM.

YAZIQ

evlendiğin kişiye bağlı
kumar gibi biraz evlilik

Evli olmayan neyin şansını arasın ki?
Evli olup bekarlığını arayan şanssızdır.:sırıt:

Yanlış kişiyle evlenen birisi için bekarlar
Doğru kişiyle evlenen birisi için evliler şanslı

Geri