Evliler bekarların haline, bekarlar da evlilerin haline özeniyor mu?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Hiç kimsenin bişeye özendigi yok.
Hepsi yalancı ikiyüzlü çapsızlar.
Evli bosanabilir bekar evlenebilir. Atla deve bişi diil.
Neresin diye merak ettik, bir sayfa yazı yazdık sen gelmiş burada boş boş konuları yorumluyor..
İnsan cevap verir değil mi? Kaçırdılar sandık ulan, İstanbul son dakika haberlerine bakıp, doktorlar sayfasında kol gezdik..

Neresin diye merak ettik, bir sayfa yazı yazdık sen gelmiş burada boş boş konuları yorumluyor..
İnsan cevap verir değil mi? Kaçırdılar sandık ulan, İstanbul son dakika haberlerine bakıp, doktorlar sayfasında kol gezdik..
Hani nerde benim için endişelendiginiz bölüm? Çok zevk alırım öyle şeylerden :)

ben hiç özenmiyorum... ama çevremdeki evliler bekarların hayatına çok özeniyor. bunu gördükçe doğru yolda olduğumu hissediyorum :d

durun önce bi evleneyim

Çevremde bekar halini çokça özleyen evliler de bulunmakta,evlenmeyi marifet sanan bekarlar da.. ah ah.

Evet, var böyle bir şey.

Bence herkes sorumluluklardan kaçıp, daha fazla çıkarına yarayacak şeylerin peşinde.

Evlenmek isteyen evliliğin her şeyi çözeceğini, kendi işine yarayacağını sanıyor.
Bekarlar ise bekarlığın sağadığı sorumsuzluğu özlüyor.

Yapılan ortak yanlış şu ki; medeni durum insanın anlam arayışında etkili değil. Bir kurtarıcı veya hapis durumu değil.

Özenmek mi ,p
%90 'ın durum vahim , aklı da gözü de dısarida.
Bunu anlamak cok zor olmamalı.

İmrendiğim tek şey "kız evlat" oldu bu hayatta. Onu da yine ben istemedim. Ana adayı çoktu ve çok.

Uğraşamam bu hayatın falanları filanlarıyla, kendimle bile uğraşamıyorken.

Kimseye özenmiyorum, gönlümce yaşıyorum. Kimsenin bağında bahçesinde gözüm yok.
Özendiğim tek şey bilgi birikimi ve kültürel birikim. Onun için de çalışıyorum, kendimi yetiştiriyorum. Derdim sadece kendimle.

Geri