Evli ve sizden yaşça büyük birisine aşık oldunuz ne yapardınız?

Konu sahibi son olarak 1675 gün önce görüldü
Evet yorumları alalım :) İnternette bir yerde ilginç yorumlar yapılmış merak ettim siz ne düşünüyorsunuz ?

Yaşça büyük olması ben 20, o 50 olmadığı sürece sorun değil ama evliyse konuşmaya bile gerek yok. Düşünülmemeli bile.

Yaşça büyük kısmını geçeyim de evli bir kişiye aşık olmuşsam evli olduğunu aşık olduktan sonra öğrenmişim demektir.Çünkü bilsem kendimi bile bile o ateşe atmam uzak dururum.
Ama aşık olduktan sonra öğrendiysem de bunu gizlerim.Ve yahut hayatımda ise hayatımdan çıkarırım.Kendime bambaşka yol çizerim.Seviyor olmam aşık olmam yahut acı çekecek olmam başka bir kadının kalbine ateş düşüreceğim manasına gelmez.

Öyle bir şey olursa eğer uzaklaşmak için elimden geleni yaparım.

Başından biliyorsam, giren şemsiyye açılmaz! Bilmiyorsam ve sonradan öğrendiysem, sırf yalan söyledi ve kandırdı diye zaten içimde de biter, zamanla da geçecektir ve affetmem, tabi şemsiyye yine yerindedir :D

Büyük konuşmak gibi olmasın; ama evli biriyle olmaz. Bi noktaya kadar yaşı büyük olabilir.

Büyük konuşmaktan çekinirim ama böyle bir şey başıma gelse, başımı eğer severim sadece. Başka yapacak bir şeyim yok :)

yaşca büyük olması sorun değil ama evli olmasın.
ben bekar olsun diye belirttim ama karşıma çıkacağı dilerken.:)

Açıkcası öyle bir durum yaşamadığım için ne söylersem söyleyeyim boşa benim için.
Ben bir şeyi yaşamadan o an ki durum için yorum yapmayı pek sevmem.
Ancak evli olan bir insan ile bir birliktelik yaşamak doğru bir şey değil.
Nihayetin de bir yuvası var ve yuva yıkmak öyle çocuk oyuncağı olan bir şey değil.
Karşı taraf evli ve size kör kütük aşık olsa dahi ondan uzak durmanız ve görüşmemeniz gerek.
Aksi taktirde siz ona aşık o size aşık gizli buluşmalar falan filan derken bu işin sonu pek hayır olmaz genel olarak.
Allah düşmanımın başına dahi vermesin diyor bu tür şeylerden uzak durmak gerek diyorum :)

Her ask gibi o da birgun bitecegi icin fazla kasmaya gerek yok.
Bulasmadan kurtulabiliniyorsa ne ala ..

Geri