evli ve romantik erkeklere film önerileri/aktiviteleri

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
selam arkadaşlar. uzun süredir kafamda olan bir şeyi pratiğe dökerek hem hafifledim, hem de rahatladım. boyuları a3 çıktısı şeklinde alıp görsellerde de anlattığım gibi yaparsanız eşinizle/sevgilinizle/sugardaddynizle birlikte "ne izleyeceğiz bugün ya öff, püüf, üüğğf, hıfff" dertlerine son vereceğiz.

öncelikle liste tamamen kişiseldir. çoğunlukla izlediğim ya da ertelediğim filmlerin seçkisi. "aaa şunu nasıl eklemezsin/ekmelememişsin diyenler olacaktır. yazmadıklarımın çoğunu zaten birlikte izlemişizdir..."

solo izlediğim filmler: Criticker - Film Recommendations and Community - Rate Film and Read Film Reviews

filmler rottentomeos, letterboxd ve criticker üzerinden iyi ya da iyiye yakın filmlerden oluşuyor. ayrıca excel hâlini de isteyen olursa bir şekilde ulaştırabilirim. buraya eklemekte sıkıntı çıktı.

öncelikle filmler
1.png2.png3.png4.png

mümkünse a3 çıktısı aldıktan sonra elimize makas alıp;

6.jpg

kestikten sonra katlama işlemi....

7.jpg

katladıktan sonra kutu ya da torbaya koyup o gün izleyeceğiniz filmi seçmek kalıyor geriye..izledikten sonra da arkasına tarih atılabilir bak bu da şimdi geldi aklıma...

favelah size iyi seyirler diler.. ve son söz olarak hanımcılığın kazanacağını söyler....
8.jpg

sonuç

9.jpg

Son düzenleme:
Favela beye bak sen ya romantizmi yeni baştan yazmış. Fikir güzel. Kullanırım.
Evlilik genlerle oynuyo bence evlenmeden önce anathema dinliyordu. Geçende bülent ersoy atmış şarkı konusuna. Dünya bile bu hızda dönmüyo ulu önder sklsksm

benim gibi ne izleyeceğini bulana kadar 3 ay geçirenler için harika sistem. bekar ve romantik erkekler içinden seçip ulaşabilir <3 gözünü kapatıp parmağını gezdirsin. ekranda yani… geleni izleriz.

Sonuc kv bile olsa emek var. Listede Tenet gozume carpti bir de birlikte izlerken ciftler bir birine muhtemelen
- Saat kac
- Bugun gunlerden ne
- Cay demledimmiydi
- İctikmi ki
- Ne zaman gibi sorulara kapi acabilir.
Evlenince ilk isim bunu denemek olucak.
Filme baslamadan once evde tarih gosteren her seyi degistirip hanima noluyoruz **Spam/Adversiting** dedirticem

Çok güzel <3

Son düzenleme:
@Favela enfes bir paylaşım yapmış. Tam manası ile emeğe saygı + rep.

Filmi bir torbadan kağıt ile çekmek daha keyifli olur ama buna erinenler için,

Fotoğrafları, data > from picture yoluyla excele ekleyip

daha sonra herhangi bir sütuna -A sütunu ve filmlerin olduğu sütunlar hariç-,

=INDEX($A:$A;RANDBETWEEN(1;COUNTA($A:$A));1)

- Excel dili İngilizce olmalıdır-

komutunu yapıştırın ve enter'a basın ve @Favela tarafından sunulan rastgele filminiz ile aşk dolu dakikalara yelken açın...

İlk görselde elmaya bildiğin tek atmış sonra yönetmenin " biraz insan ol " uyarısıyla düzeltmiş

Solo izlediğim filmleri puanladığım listemi ekledim. Solo izlemek he...

Favela'yı da kaybettik.

glu'yu bi de bi arkadaş vardı niki aklıma gelmedi Balık burcu olan (burcu geldi) arada yoklamak lazım hala sizle görüşüyo mu diye...

Hem evli hem romantik olamazsınız. Olsanız da 3 ay olursunuz en fazla , kandırmayalım birbirimizi.

Nasıl bir emek var abi bu konuda. Valla çok saygı duydum.

Geri