Evli olsaydın kac cocuk isterdın..?

Konu sahibi son olarak 972 gün önce görüldü
Aslında değişik ırklardan melezleme çocukların olsa ne şahane olur. Alman Rus zenci ve Arap eşlerden birer çocuğun olacak. Benetton afişi gibi lan, güzel olmaz mı :)

Bir evladım yaşasaydı 3 çocuğum olacaktı, bir kızım bir oğlum var.Herkesin çocuğuna sağlık sıhhat versin Allah.İstemeyle olmuyor, çok istediğinden oluyorsun sonra.Hayırlı ve sağlıklı evlatlar diyelim.

Nef evlimiydin sen cok sasirdim.

Konuya donersek ben cocuk istemiyom

Evlenmeden once cok cocuk isterdim, evlendim hic cocuk mantikli ama ben bazen mantiksiz olabiliyomusum demek ki, bi cocugum var :aeg:
Nasip tabii ama kardesleri olsun isterim, yine mantiksizim cok sukur :D

evde 3 tane köpeği olan ama çocuk istemeyen batılı ailelerdenim şükür. :cici:

Bir evladım yaşasaydı 3 çocuğum olacaktı, bir kızım bir oğlum var.Herkesin çocuğuna sağlık sıhhat versin Allah.İstemeyle olmuyor, çok istediğinden oluyorsun sonra.Hayırlı ve sağlıklı evlatlar diyelim.

Allah sabır versin. Diğer dünyada bir şefaatçi olarak size kavuşacak.
Hayırlı ömürler versin, tüm anne kuzularına.

Çocuk istememek nedir abi hiç anlamıyorum. Tamam Allah vermez o ayrı, bişey diyemem ama sen nasıl istemezsin? Anan da seni istemeyeydi o zaman

Climax reisten inciler :ak1:
Çok haklı, keşke anan seni istemeseymiş dediğimiz ne çok insan var.....

Çocuk istememek nedir abi hiç anlamıyorum. Tamam Allah vermez o ayrı, bişey diyemem ama sen nasıl istemezsin? Anan da seni istemeyeydi o zaman

Haci abi istemiyorum bu tercih meselesi (: illaki olmasi lazim mi yani.

Simdi ananda seni istemeseydi kismi yanlis cunku cocuk olacaksa onu isterim o ayri ama hususi cocuk olsun diye ugrasmam. Annatabildim?

Haci abi istemiyorum bu tercih meselesi (: illaki olmasi lazim mi yani.

Simdi ananda seni istemeseydi kismi yanlis cunku cocuk olacaksa onu isterim o ayri ama hususi cocuk olsun diye ugrasmam. Annatabildim?
Allah rızkını verir. Hem bi kucağına al anlayacaksın :)

Ben isterim de çocuk beni ister mi acabaağ hazır mı benim gibi bir annesi olmasına

Bir kızım olsun iztiyorum.

Surumun devamini dusundurtecek alpha erkegini bulursam... iki erkek

kalabalık aile olmak istiyorum 4 ve yahut 6 olsa çok güzel olurdu.dilerim.

ilk birinci çocuk doğsun bakalım neye benziyor ondan sonra benzediği şeye göre seri üretime geçmeyi düşünürüm

Geri