Evli olduğunu gizleyen insan

Konu sahibi son olarak 2266 gün önce görüldü
Evli olduğunu gizleyip edebiyle takılıyorsa tabi ki hiç birimize laf düşmez.
Açıklamak isterse açıklar ki mecburiyeti de yokturdur.
Fakat evli olduğunu gizleyip burda çapkınlık yapıyor insanlarla gönül eğlendiriyorsa bu tarz insanlar deşifre edilmeli.

Artık bunlar normal geliyor internet ortamlarinda bu gibi insanlar çoktur. Profil resimine aldanmamak lazım ifşa etseniz bile bu gibi insanlarda bi etki etmez forumlarda çok ifşa edilmiş konular ama değişen hiç birşey yok zaman gecirmek diyor maksat :)

Ben bu konuda ağlayacak birini biliyorum ajdksksjdj

Evli olanlar ve çapkınlık yapmaya çalışanlar geçmiş olsun

Forumda kimse medeni durumunu açıklamak zorunda değil. Paylaşır paylaşmaz ona kalmış bir şey. Ayrıca forumdan çıkıp reelde görüşmediği sürece forumda çapkınlık olmaz. Çocuk mu kandırıyor koca koca adamlar. Kim inanır bu saçmalığa aptal mı o kadar insanlar.

müstakbel güzel sevgilim
sen neredeydin şimdiye kadar derse
forumda dışarda
dolanıp duruyordum diyeceğim

Ne olur ne olmaz diye nüfus cüzdanımı kontröl ettim, ama benimki yeni kimlik, medeni durum yazmıyor. :(

Evliliğin kıymetini bilmemekte, evli olmaktan çekinmekte ve farklı heyecanlar arama potansiyeline sâhip olmaktadır.

Evlilik sorumluluğunu taşıyamayacak insanların sergilediği hatalı bir davranıştır.

Bu konu “ay bana zamanında iftira attılaaaar” diye ağlayacaklar için biçilmiş kaftan anacım. :emoji_nail_care:

Geri