evli insanların sadece evli insanlarla takılması

🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
çok garibime giden anlamlandıramadığım bir durum..... ya sen 40 yıllık müzmin bekardın...... hayatında evli insanlarla aynı ortamda bulunmadın, sıkıcı buldun, ezdin, hor gördün onları........ evlenince ne değişti de gözün bekar insanları görmüyor şimdi..... hemen de buluyorlar takılacakları evli insanları..... ya bi kere de bekar birini misafir et o evde..... yok hep karılar, kocalar toplaşıp durun......

Aklıma çok hunharca şeyler getirdin Oggy, şu an ben de sorguluyorum bu durumu.

erkeklerin günahı yok, misafir edilecek o çifti kadınlar hemen buluyor.

inan bi anda oluyor kuzum diye başlarlar. aniden her yerden evli çift türüyor bu cümleleriyle. üniversite yıllarında starbucks masalarında latte içerek evde kaldık diye ağlayan kızlar, şimdi aynı masaya oturunca “yaa bi gün kocalarımızı da tanıştıralım” diyorlar. KIZ O MASADA BEN DE VARIM YELLOZ. bu kısmı içimden diyorum… dışımdan boş gözlerle bakarak, lattemi yudumluyor ve fıkrasına gülünmeyen adam gibi tıhlıyorum. ayıp be! kocana giden yolda neler çektiğini ben biliyorum ben…

erkeğin değil kadının tercihi o. evli arkadaşımın hanımının durup durup vatsapıma kadın fotoğrafları gönderip beğenime sunması da bu yüzden. sırf brlikte takılabilelim, kocasının canı sıkılmasın diye beni bir an önce başgöz etmek istiyor

Maalesef öyle oluyor Oggy’ciğim… Bunun atanan versiyonları da var. Statü sahibi olan, parayı bulan vs vs.
üzülme ogiş herkes gitse ben varım esnaf lokantası gibi ger daim yanındayım sklsk

yooooooooğğğğğğ bekar birsürü arkadaşımız var totondan element uydurma güdükoski:))))

cicim ayı gibiii...
erkekler sıkılıyo bu durumdan
sonra bekar arkadaşlarıyla gece kaçamakları falan filan xd

Ogicim, benim de muzdarip olduğum bi konuya parmak basmış. iyi ki de basmış.
şimdi ogicim şöyle oluyor genelde.
şimdi ben bekarım. vakti zamanında gece yarılarına kadar it gibi dolaştığım bir iki arkadaşım evlendi. evlendikten sonra adamların yüzünü gören vallahi cennetlik. lan taaa erzurum'dan yıllık izne gidiyorum ak, herif benle çay içmeye bile gelemiyor, gelmiyor, gelmek için çaba bile sarf etmiyor. neden? abi kılıbık olmuş alayı.
şimdi mevzu şu, büyük ihtimalle sen taraflardan sadece birisinin arkadaşısın. diyelim ki erkek tarafının. diğer türlüsünü ben pek canlandıramadım da aklımda hahahaha
er kişi diyor ki "ya aşgım, bizim mami'yi çağırak mı bu akşam misafirliğe" aşgısı da "delirme berkecan" elin herifinin ne işi var bizde :D:D

ama mesela her iki tarafı da tanıyor olsaydın ki benim öyle bir evli çift arkadaşım var, izne gittiğimde ikisi de ısrar ediyor ille de gel diye.

bazen de tam tersi olabiliyor..... çiftiz diye..... böyle ikna ediyoruz biz de buluşmalara.....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Okuldan arkadaşım..
Askere gittim birlikte aynı asker hastanesinde yedek subaylik yaptık.
O dönem ev arkadaşlığı yaptık.
Döndük İstanbul'a aynı bölgede çalışmaya başladık

Ben evliyim arkadaşım bekar.
Adam benimle bir daha görüşmedi.
Nooluyo dedim "evli barkli adamsın kendine göre düzenin olur" dedi.

Kısacası bekarlar da evlileri görmek istemiyor.

Her ikisi de tanıyorsa tam gaz devam edebiliyor iletişim.
Diğer türlü evet,tüm bağ kopuyor.
Bekarlığın lanetlilik,evliliğin ulaşılan hedef gibi lanse edilişi genetiğe kadar işlediğinden ne kadar eğitimli olursa olsun onlar evli siz bekarken böyle garip bi ırk gibi bi şey oluyorsunuz gözlerinde.Evlenmek ve çocuk yapmak hala ulaşılması ve mutlaka olması gereken bi hedef-başarı,evlenmemek de bi o kadar uğursuzluk önemli bi kesimce.
Doğu Karadeniz'de hala bi kadının evlenmemesi kadının bi kusuru,'onu kim alır ki' fix sokulan laf vb. Bu tabakadakilerden (bilinçli) en medenisine (bilinçli-bilinçsiz;içgüdüye işleme durumu) kadar evlenince bekarları öcü olarak görme durumu hasıl oluyor.

bizde tam tersi. evli arkadaşlar kaçıp kaçıp geliyor. evlilik böyle işte. bunalıyorlar. yazık.

Geri