Evli insanlar daha mı cazip?

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti

1639608863418.png

EVLİ ERKEK YA DA EVLİ KADIN DAHA MI CAZİPTİR?

Oklahoma Üniversitesi’nin yaptığı bir araştırmada 500 kadın iki gruba ayrıldı. Her gruba aynı erkeklerin fotoğrafları verildi. Bir gruba bu erkeklerin bekar, diğer gruba evli oldukları söylendi. İlk gruptaki kadınların yüzde 60’ı fotoğraftaki erkekleri beğendiğini söyledi. İkinci gruptaki kadınların ise yüzde 90’ı erkekleri beğendi. Uzmanlar şu sonuca vardı: Eğer bir erkek bekarsa, bir kadın tarafından seçilmemişse diğer kadınlar, bu erkekte bir problem olduğunu düşünüyor. Seçilmiş, yani evli bir erkek ise diğer kadınlar tarafından bekarlardan daha değerli bulunuyor.

devir kötü. kocalarınızı saklayın. göz koyuyorlar. kaparlar valla.

ay napcan kullanılmış malı sıfırı varken :))))))))) evli erkeklerden medet bekleyen kendine güveni olmayan tombul şişman veya dombililer sümüklü peçete gibidir. sümkürür atılır :)))) evli erkeklen uğraşmam yuva yıkmam başka kadının delirttiği adama bulaşmam. . . .

ay napcan kullanılmış malı sıfırı varken :))))))))) evli erkeklerden medet bekleyen kendine güveni olmayan tombul şişman veya dombililer sümüklü peçete gibidir. sümkürür atılır :)))) evli erkeklen uğraşmam yuva yıkmam başka kadının delirttiği adama bulaşmam. . . .
Nilda Hanım konuya çok uzaksiniz. Bu olayı mal olarak değil de şarap olarak betimleyebiliriz. Yani nasıl desem bazı şeyler tecrübe ister. Bu iş sizin sandığınız gibi malak malak yatağa uzanıp "asqm gldn mi? .s.s" tarzı şeyler değildir.

Mal olarak nitelendirdiğiniz evli insanlar ilişki konusunda 40 yıllık mahzen şarabı, siz ise çulsuz sarapcilarin içtiği köpek öldüren şarabı.

Elbette evli erkek/kadının cazip görülmesi hoş değil ama senin bu olaya bakışın cok amatörce.

Acaba bu dombili dediği kim Sjsjsj

Nilda Hanım konuya çok uzaksiniz. Bu olayı mal olarak değil de şarap olarak betimleyebiliriz. Yani nasıl desem bazı şeyler tecrübe ister. Bu iş sizin sandığınız gibi malak malak yatağa uzanıp "asqm gldn mi? .s.s" tarzı şeyler değildir.

Mal olarak nitelendirdiğiniz evli insanlar ilişki konusunda 40 yıllık mahzen şarabı, siz ise çulsuz sarapcilarin içtiği köpek öldüren şarabı.

Elbette evli erkek/kadının cazip görülmesi hoş değil ama senin bu olaya bakışın cok amatörce.
evli erkeklerlen fingirdeyen kadın midemi bulandırıyo hatem bey anlatabildim mi?????????evli evli bekar aptal kızlara cahil kızlara yavşayan abazan kocalar da midemi bulandırıyo. mahzenmiş şarapmış ne bokumsa içen içsin zııkkımın kökünü ben uzak durmayı yanaşmamayı tercih ediyom.

Yine mi elendik lan, bize göre bir konu ne zaman açılacak ya.
Neyse sakin olalım araştırma Oklahoma da yapılmış, bizim Türkiyeli kadınlar çıtır ve bekâr sever..

Nilda kime laf atıo forumda la 2 gündür laf atıyor birilerine ağır itamlar la hemde xs

Evli adamları çekici bulanlar bir zahmet - kocam şerefsizlik yaptı beni aldattı... diyenlere cevap hakkını kullansın. Birbirinize kazık atıp suçu erkeklere yıkmak yakışıyormu? Ohhhbe sonun da itiraf sayfasını açmışlar.. dökülün-dökülün :)

evli erkeklerlen fingirdeyen kadın midemi bulandırıyo hatem bey anlatabildim mi?????????evli evli bekar aptal kızlara cahil kızlara yavşayan abazan kocalar da midemi bulandırıyo. mahzenmiş şarapmış ne bokumsa içen içsin zııkkımın kökünü ben uzak durmayı yanaşmamayı tercih ediyom.
...

Özellikle hemcinslerinden içten içe nefret eden, onlarla sağlıklı iletisimler kuramamis , otekilenmis kişilerde bunu sık gozlemledim.
Birinin kocasını karısını elinden alınca garip bı ruhsal orgazm yasiyolar.
Bu para koparma,olgunluğuna tecrübesine hayran olmanin ötesinde, derinlerde olan bir sey

Kendisine ait hiçbir başarısı olmayan kadınların yapacağı tatminlik durumu..

Geri