Evli erkeklerle olmayın diyorum, sözümü dinletemiyorum

E
  • Kullanıcı Erin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Her seferinde “Artık erkeklerin hayatına giren ikinci kadınlarla ilgili mektup yayınlamayacağım” diyorum, sözümü tutamıyorum. O kadar çok ki bu tür öyküler, ardı arkası kesilmiyor.

Kadınları yüzlerce kez uyardığım, “Evli erkekle birlikte olmayın, hüsranla biter” dediğim halde kimseye söz geçiremiyorum. Yine yazıyorlar, yine acı çektiklerini, beklediklerini bulamadıklarını söylüyorlar.
İşte o mektuplardan biri daha.

Benim aldığım şortla Dubai’de karısıyla fotoğraf çektirmiş

Güzin Abla, ben 28 yaşında genç bir kadınım. Dört yıl önce biriyle ilişki yaşamaya başladım.
Bu adam evliydi. Üstelik benden 20 yaş büyüktü. Benim onunla ne işim olabilirdi?
Fakat ilk tanıştığımız gün evliliğindeki sorunlardan bahsetti ve büyük kızının üniversite sınavı için boşanmayı hep ertelediğini anlattı.
Ona inandım. Aradan yıllar geçti, ne karısından boşandı ne de benim peşimi bıraktı.
Büyük kızı iyi bir üniversiteyi kazandı. Ama bu defa da “Seneye diğer kızımın lise sınavı var, şimdi ayrılırsam onun başarısına gölge düşer” dedi.

İŞ SEYAHATİMDEYİM DEMİŞTİ KARISIYLA TATİLDEYMİŞ!

Karısı da beni çevresinden öğrenmiş, birkaç mesajımızı yakalamıştı. O da aldırış etmezmiş gibi görünüyordu ya da adam onu da farklı bir şekilde ikna ediyordu.
Bu arada ben onun bir-iki yalanını yakaladım. Bana iş seyahatine çıktığını söylediği zaman meğer karısıyla İtalya’ya gitmiş. Geçen sefer de benim ona hediye aldığım deniz şortuyla Dubai plajlarında karısıyla çekilmiş fotoğrafını gördüm ve psikolojim bozuldu.
Beni çocuklarından çok sevdiğini söyleyen adama ne oldu? Beni ayakta uyutmuş! Hem çok iyi bir üniversite mezunu, hem de çok iyi bir kariyer sahibi bir bey... Bu davranışlarından ötürü onu iki kez terk ettim. O arada başka flörtlerim oldu ama beni rahat bırakmadı; sürekli karşıma çıktı. Sonunda dayanamayıp karısına her şeyi ispatlayan fotoğraflar yolladım. Bu yükle yaşamak istemedim.
Dört yıldır benimle evlenmek için yanıp tutuşan adam, şimdi aramıyor sormuyor, mesajlarıma cevap yazmıyor. Çok üzülüyorum, ne yapacağımı bilmiyorum.
* Rumuz: Papatya

:D:D evli erkeklere de söyle bekar kızlarla olmasınlar.
Kahrolsun evli erkekler o zaman:p

45 - 50 yaşlarındaki erkeklere genelde ihtiyar p.ç derler :D hani son dönemler ya o yüzden :D

Fakat ilk tanıştığımız gün evliliğindeki sorunlardan bahsetti ve büyük kızının üniversite sınavı için boşanmayı hep ertelediğini anlattı.

bu da çok klasik bi yalan çok malmış ya :D :D

Ona inandım. Aradan yıllar geçti, ne karısından boşandı ne de benim peşimi bıraktı.

seni kim ne yapsın sen zaten avuca düşmüşsün :D

Büyük kızı iyi bir üniversiteyi kazandı. Ama bu defa da “Seneye diğer kızımın lise sınavı var, şimdi ayrılırsam onun başarısına gölge düşer” dedi.

yukarıda mal demiştim yanılmışım sen malın önde gidenine avans verirsin aynı yalana iki kere düşmüş :D:D:D:D

Dört yıldır benimle evlenmek için yanıp tutuşan adam, şimdi aramıyor sormuyor, mesajlarıma cevap yazmıyor. Çok üzülüyorum, ne yapacağımı bilmiyorum.

Gün gelir bahar biter papatyanın yaprakları dökülür öyle sap gibi kalırsın :D rumuzuda iyi uymuş :D

Evli erkekler bekar kızlara niye bakıyor o zaman bsg ler karilarinin yanina:/

Forumda ilişki durumu evliler de dahil mi buna? sadfdsfsfdgsg

Ben bu papatya yi taniyorum galiba:D ne saf salak bi papatyaymis, kadin dedigin uyanik olur ama : )

Seni cocuklarından daha cok seviyomus oyle mi? Sen de pek safmissin yea.
Evli oldugunu bildigin halde bi erkekle birliktelik yasiyosan iste boyle guzin ablalardan yardım almak zorunda kalirsin yazik.

En azından evli olduğunu söyleyecek kadar dürüstmüş adam asjklhkll

Büyük konuşmamak gerek.
Gönül bu, bazen hüküm dinlemez.

Kınadığınız şey,başınıza gelebilir.

Öyle bir şeydir ki, göz kilitlenir,kalp bağlanır..
Bazen yapabilecek bişey olmayabilir.

Ben hiç fakir evli bir erkekle zengin bekar bir kadının aşkını duymadım nedense bu ilişkiler hep tersi oluyor.

Kendine yediriyor üç kuruşluk rahat yaşam için bu şekil yaşamaya razı geliyorsa eyvallah.

Haa bir şey daha , bir erkek asla kurulu düzenini bozmaz çoğunluğu böyledir.

Yani bu evli adam kendisinden 20 yas buyuk, cocuklari universite veya lise sinavlariyla ugrasiyor, yani bu adam kendi cocuklariyla yasit olan biriyle birlikte olmus.

Erkekler sapik, kadinlar caresiz hayalci. Adamin ailesi var, cocuklari karisi var, utanmadan yaptiklarina bak. Bu kucuk kizin da, kucuk diyorum, sonucta 20 yas kucuk, buda hala bu adamin pesinde. Gozunde bu adami oyle buyutmus ki, kim bilir nasil kandirilmis, hangi sozlere aldanmis.

Tukureyim boyle heriflere. Hatta birinin de bu tur kizlari-kadinlari uyarmasi gerekiyor, uyarmayi birak, hatta bi cak yuzune, kendisine gelmeli. Sert davranmalisin bu konularda, yoksa sonu olmaz.

Hoş değil bunlar her iki taraf için de büyük günah, dikkat etmek lazım.

Yuva yikaninn yuvasi olurmu ? Olmaz!
iyi olmus dedirten cinsten:T:

Kapılmış adam her zaman daha cazip gelir bazılarına bu bir gerçek..

Geri