“ Evli biriyle birlikte olan çoğu kişi, farkında olmadan o kişinin evliliğini kurtarmış olur”

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yaşam Koçu Tuğçe Işınsu:

“Evli biriyle birlikte olan çoğu kişi, farkında olmadan o kişinin evliliğini kurtarmış olur 'sadece'. Senin yanında nefes alır, tamamlanır, yenilenir, eksik hissettiği şeyleri yaşar. Ve asıl kurulu düzenine daha iyi hissederek geri döner.”

Metresliği normalleştirmiş kadın şaka mi ? Pü yazlıklar olsun

Kadına niye küfür ediyorsunuz abi. Kadın diyor ki evli biriyle olursanız günün sonunda yine eşine, çocuklarına, ailesine döner. Boş yere şeyyapmayın demek istiyor diye anladım djjdkd

salak gibi evlilerin peşinde dolanıp “sizinle mutlu olduğuna” inanıp hayallere dalmayın diyor işte… sizle heyecanını giderir sonra tıpış tıpış evine. evine gidemezse de esra erol’da falan kapışırsınız nolacak. timur ve renginler kapatılsın… rengin ve timurlar da kapatılsın…

Benim de bi evlilik kurtardığım oldu. Evli bi abla vardı küçük kızı da vardı Tiran'da barda tuvalette kıstırıyordu beni durmadan. Çok detay vermiyim şimdi ama sonralarında bana bi mesaj attı.. artık ilişkimiz daha iyi dedi ( adama miras kalmış onunla alakalı da olabilir)

Senin yanında nefes alır, tamamlanır, yenilenir, eksik hissettiği şeyleri yaşar. Ben burda takıldım

*turkiye cumhuriyeti vatandaslarinin yuzde 55% bunu onayladi ve uzun yillardir uyguluyor*

Evli biri ile ilişki yaşamanın sonucunun 'kullanılıp atılmak' olduğunu anlatmaya çalışırken, cümleyi doğru kuramamış.

Erkeklerde de var bu sorun ve evli bir kadınla ilişki yaşamayı ne yazık ki kabullenebiliyorlar.

Aklı başında olan hiç kimse ikinci bir seçenek olmayı kabul etmez ve kendine bu durumu yakıştırmaz.

Evli insanlar da zaten başkasının varlığını kabullenen kişilere değer vermiyor ve saygı duymuyorlar.

Evli olmaya da gerek yok ve hayatımda birisi olduğunu bilip de bana yaklaşmaya çalışana şahsen zerre değer vermem.

Her yere cekilebilecek sekilde konusmus. Nerden baksan dogru degil orasi ayri

Geri