Evli Bir Adamla Beraberdim

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben 24 yaşında bir genç kızım. 3 yıldır benden 15 yaş büyük ve evli, çocuklu bir adamla beraberdim. Bunun yükünü kaldıramıyorum. İlişkimiz boyunca beni hep el üstünde tuttu, sevgisinden o kadar emin oldum, neler yaptım ama beni hiç bırakmadı ki asla evlenme niyetiyle bu yola çıkmadım çünkü benim ailem o ayrılsa bile kabul etmezdi, o da biliyordu. Bunun yüzden sonu olmadığı için ve ailesinin günahını almak istemediğim için yemin ederim 3 yılda beş yüz kere ayrıldım. Ama o hiç peşimi bırakmadı. Bana maddi manevi çok destek oldu, zaten âşıktım da hep bir şekilde geri döndüm. Yaptıklarımın hata olduğunu biliyordum, ailem duysa ölürdü kahrından ama bu ilişkiyi bir türlü bitiremedim. En sonunda dün bir karar verdim zaten 3-5 gündür engellemiştim, yine konuşmuyorduk ve pat diye işyerine gittim. Dükkânı kapatmıştı, aradım açmadı. Sonunda onu karısıyla baş başa yemek yerken buldum. Anladım ki o nefret ettiği karısından aslında o kadar da nefret etmiyormuş. Ben gider gitmez iyi olabiliyormuş zaten daha önce uzun bir ayrılığımızda yine benim kapıma gelip sonra başka kızlarla da gezmişti. Neyse ben onları yemek yerken gördüm ve o gün bitirdim hatta bunu tehdit ettim bir daha peşimi bırakmazsan karına her şeyi anlatırım diye. Canım o kadar yandı ki hem maddi hem manevi canını yakmak istiyorum. Şu an düşman bir şekilde ayrıldık. İkimiz de birbirimizi engelledik. Onu tehdit edince tüm sevgisi bitti herhâlde hemen sildi o da beni. Maddi anlamda bana destek oluyordu ve beni çok seviyordu bunu biliyorum, kendimi şu an boşlukta büyük bir şey kaybetmiş gibi hissediyorum. Aslında biliyorum çok doğru bir şey yaptım, çok şey kazandım ama kalbime söz geçiremiyorum. Şu an o geçmişte görüştüğü kızla yine görüşüyor, içiyorlar, geziyorlar. Kalbim çok acıyor, dayanamıyorum. Parasını falan almak istiyorum, tehdit edip bedelini ödesin istiyorum, canı yansın onunda çok öfkeliyim ve kalbim çok acıyor..
alıntı​

Dizi olacak bir ilişki türü

Ay @Sade 'cim korkuttun beni.. Bir an sen yazdın sandım. Yapma böyle şeyler guzum.

Tam komedi mkdjdjdjdjdjdj

Yakında oggy de evli bir kadınla beraber oldum kyk mi ödetmek için diye konu acarsa şaşırmam..

Gönül bu, ak'a da konar, para'ya da.

Evli biri ile sevgili olanların midesizim demek yerine aşık oldum yeaaa deme zavallılığı..Bu bahane ile avunabilmek bilemiyorum Altan..

Bu kızların bu paraya olan aşkı
İntikam bile öyle almak istiyo

kızın biri kendinden büyük biriyle fingirdeşip gününü gün ediyomuş. sonra vicdan azabı felan çekmeye başlamış ayrılmış. sonra bunu karısıyla beraber yemek yerken görmüş içerlemiş parasal olarak intikam almak istiyomuş falan filan.

Aro Cihatcim.

Geri