Evli ama ..

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuya nasil baslasam ..bundan aylar once yillari cikardim hayatimdan bir gun hergun ki gibi takildigim chat sitesinde bir kizla tanistim 2 hafta gibi konustuk tanistik oyle bir kandim ki ona sanki sanirsin dunyanin en temiz saf insani gelde evlenme dedim kendime boyle temiz saf biriyle :D neyse bana webcam acti baktim karsimda hamile bir kadin oturuyor : ( basimdan asaga kaynar sular dokuldu hala 36 ay dan fazla bir zaman gecmesine ragmen unutmadigim aci bir olaydi kendime sorup dururum hep nasil bir insan bunu yapardi ..ona sordum nedir bu halin evliyim dedi kocam askere gitti tr ye hamileyim ondan mutsuzum ilk defa bir kadina kufur ettim bikmadan ve sonra sildim o gunden bugune kimseye ne inancim kaldi nede guvenim.

Normal chat aleminde böyle şeyler :)

Ben de hamileyim diye kandırdım. web cam açtık sonra meğer ben bi de erkekmişim

İnternetin aleminin dili olsa filmler olur, hikayeler yazılır gişe falan da yapar yani :)

Kafandan atmaya çalış. 36 ay boşuna büyütmüşsün. İçinde hasar yapar.

36 ayda 3-4 kere doğum yaptırman lazımdı o düşüncelere zorlasan 5 de olurdu yani .s.s
taktıysan demek ki .s.s

hikaye degil unutmadigim bir olay izah etmeye gerek var mi tobe tobe

Yenilen kazıkların toplamı tecrübe oluyor :D Öyle chat ortamlarında çok saçma insanlar oluyor bende 2 gün biriyle konuştum 3. gün bana yok 30cm gördüm yok 35 cm i hissettim felan hemen fişini çektim pc nin 1 hafta açmadım aasşldkaliasdl :D

Eşine vefasızlık. Rastlanabilir bir durum günümüzde.

Böyle olaylar çocuklarda ömür boyu Travma bırakıyor. Yetişkin olmayanların bu tür ortamlardan uzak durması gerekiyor. Avrupa da 18 yaş sınırı var.

Siz (genel), siz olun (ruh sağlığınız için) internetten tanımadığınız insanlarla samimi ilişkiler içine girmeye çalışmayın. (Genelde bu tür ilişkiler hüsranla biter. Çokları tarafından tecrübe edilmiştir.İstisnalar kaideyi bozmaz.)

5 yil boyunca konustugun kizdan bahsetsene ? Seni en cok o hikayenle sevdim hahaha

Bugunun evlileri icin aldatmak cok normal. Bahaneleri de hazir.

"36 ay dan fazla bir zaman gecmesine ragmen unutmadığım"

o kadar haklısın ki :ddd

Yabani'nin saf,şeffaf ve aşk kokan halleri de varmış
Duyguların oyuncak olabileceği ortam buralar.
Bosver.
Tecrübe olmuş.

Olur oyle seyler. Cok takilmamak lazim :)

Hamileyim ama mutsuzum :D
Mutsuz mutsuz o cocuk ne olacakti.. onu da gectim mutsuz bir sekilde nasil o geceyi gecirmis. Neyse.

Onu da gectim neden kufur ediyorsun ?
Konustugun zamanlarin hatirina nazik olsaydin keske.
Bide kadin hamileyken. Ayip etmissin. :D

kadin kandirmamis
hamileyken cam acmis evliyim demis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri