Evlenmeyi düşündüğünüz kişiyi aileniz istemeseydi vazgeçer miydiniz?

Konu sahibi son olarak 68 gün önce görüldü

Evlenmeyi düşündüğünüz kişiyi aileniz istemeseydi vazgeçer miydiniz?

• Evet;vazgeçerdim

Kullanılan: 26 54.2%
  • Hayır;vazgeçmezdim

Kullanılan: 22 45.8%

• Kullanılan toplam oy
    48
Vazgeçmem zaten ailemde benim seçtiğim kişiye karışmaz

Hayır vazgeçmezdim. Aşk iki kişi arasındadır. Bu aşkta kız ve erkek dışında kimse söz sahibi değildir. Eğer ki bu aşka üçüncü şahıslar (aileler) giriyorsa o ilişki zaten yürümez.

Aslında bi dahakine vazgeçmem demek istiyorum. Bir dahakine aileme sormayacağım...

Ailem değil,ben evleneceğim.
Fikirlerini alırdım ama benim kararlarıma saygı duymak durumundalar.

bu vazgecerim diyenler aşkı çiçek böcek güneş bulut sananlardan herhalde:-)

Durumun içinde olmam lazım konuşmam için.
ailem benim seçtiğim hiç kimseye istemiyoruz diyecek insanlar değil.

Ben istedikten sonra dünya karşı çıksa vızz gelir

Duruma göre değişir.
Aşık iken başka bir dünya da yaşandığı aşikar.
Yani kendinde değilsin. Aşk in mantık out.
Hal böyle iken senin görmediğim ama ailenin gördüğü bi takım yanlışlar olabilir ve bu yüzden ilişkiyi onaylamaz ve mantıklı bi açıklama yaparsa vazgeçilebilir..

Yoksa durduk yere ailesi istedi diye evlilikten vazgeçene adam denmez.
Hanım evladı denir :P

Bu çok zor durum ama asla olayın bu noktaya gelmesine izin vermem. Kız arkadaşımla ailemi asla karşı karşıya getirmezdim böyle bir şeye izin vermem. Zaten etrafımda bu zihniyette insanlar hiç olmadı melek gibi benim sevgilim :)

vazgeç dediler diye hemen vazgeçmezdim tabi ki.
Neden istemediklerini sorardım.
Söylediklerinde haklı bulursam vazgeçerdim.
Hiçbir aile çocuğunun mutsuz olmasını istemez sonuçta. :şirine:

Nedenini ve niçinin araştırırdım ki benim ailem bir kişiye olmaz dediyse mutlaka bir bildikleri vardır büyük konuşmayayım fakat ailemin istemediği birisiyle ben zaten hiç tanışmamışımdır.

Çocuk hangi evde büyürse o ailenin nasıl birini kaldırabileceğini bilir .​

hayır tabikide vazgeçmezdim

Ilk kez birini sevmisim, asik olmusum, hatta tek tarafli bile degil. Bu durumda bile o nokta'ya gelirse, yine annemi babami dinlerdim. Fakat sinirli, suratsiz, huysuz olurdum. Bazen annelerin ve babalarin da ogrenecegi cok sey oluyor. Izin vermedikleri halde, fikirlerini senin icin degistire bilirler, senin yasadiklarini gorup anlayinca, onlarda ogrenirler. Bu yuzden sirf buyukler uygun gormuyor diye, vazgecmek yok. Cift olarak, yalniz iken bile kendinizi kanitlayacaksiniz.

Geri