Evlenmeyi düşündüğünüz birinin hangi özelliğinin daha önde olmasını istersiniz ?

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü

Evlenmeyi düşündüğünüz birinin hangi özelliğinin daha önde olmasını istersiniz ?

• İyi kalpliliği

Kullanılan: 4 33.3%
  • Zekası

Kullanılan: 1 8.3%
  • Kültürlü oluşu

Kullanılan: 0 0.0%
  • Yüz güzelliği

• Vücut güzelliği

Kullanılan: 1 8.3%
  • Bakımlı oluşu

Kullanılan: 2 16.7%
  • Kariyeri

• Maddi durumu

• Diğer (lütfen belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    12
Ayak kIL kökleri belli olmamali nasi kotu bi goruntudur o ya iyk

Evlenmeyi düşünmüyorum. Yaşlı çiftlere bakıp iç geçirsem de, zorlamanın alemi yok. Hayat bazen böyledir...

Şimdi ben öğrendim ki, çocuk yapmak için muhakkak kadın yani anne şartmış, e büyütmek için de elzem. Bekâr başıma da olsam, evlat edinme gibi isteklerim var. Sanıyorum ki 2-3 yıl önceydi, ilk bekâr erkek evlatlık edindi Türkiye'de.

Beni kullanıp kullanıp atsınlar, ay tadıma bakmayan da pin bişman... Dolasıyla sürttüklerimin öne çıkmasını istediğim özellikleri yok.

Chubby sever sayarız. O kadar.

Evlenmeyi düşünmüyorum. Yaşlı çiftlere bakıp iç geçirsem de, zorlamanın alemi yok. Hayat bazen böyledir...

Şimdi ben öğrendim ki, çocuk yapmak için muhakkak kadın yani anne şartmış, e büyütmek için de elzem. Bekâr başıma da olsam, evlat edinme gibi isteklerim var. Sanıyorum ki 2-3 yıl önceydi, ilk bekâr erkek evlatlık edindi Türkiye'de.

Beni kullanıp kullanıp atsınlar, ay tadıma bakmayan da pin bişman... Dolasıyla sürttüklerimin öne çıkmasını istediğim özellikleri yok.

Chubby sever sayarız. O kadar.
Bekar birine vermiyorlar ki nasıl verildi iki erkek evlat ?

onun da benimle evlenmek istemesi özelliğinin. çok net. çok düz. yormayın beni.

Şimdilik ben de düşünmüyorum.

Hepsinin olması lazım ben nasıl tek seçenekle yetineyim?

(orjinal)Goz renginin kehribar veya ela olmasi.
Direkt duserim

30 yaş üstü dicem yine çıldıranlar olacak.. shsjh

Geri