Evlenmemek için sebepler

Konu sahibi son olarak 2992 gün önce görüldü
Sadece aşk ve çocuk, evlenmemek adına bir yığın olumlu sebebi ekarte edebiliyor akabinde evlilik yoluna giriyorsun. Yoksa hakikaten bekarlık sultanlık. Mutlu bir aileniz, kariyer hedefiniz, kendinize ve gelişiminize ayırmak istediğiniz zamansa önceliğiniz evlilik pranga..

Evlendigim kadinla dunya turu yapmayi planliyorum para var huzur var

Evlilik bana göre bir çeşit esaret ve asla tutulması mümkün olmayan bir söz ki çoğu insan da bu sözü tutamadığı için ya şiddetli geçimsizlik yaşıyor ya boşanıyor ya da aldatmayı seçiyor. İnsanın bir insana bağlılık duyması için imza atmasına gerek olmamalı ve içinden geldiği için yanında kalmalı yoksa işin içine mecburiyetler girerse o ilişkinin tadı tuzu kalmıyor.

Evlilik kadın için bir güvence ve çocuk açısından da toplumsal bir dayatmadır oysaki insan üzerine düşen sorumluluğu bir kağıda imza atmadan da üstlenebilmelidir. Toplumda bunu başarabilecek insan sayısının çok az olduğu da bir gerçek...

Evliliği ve çocuğu gelecek garantisi gören kadınlar, eşini aldatmakta sakınca görmeyenler ve istemediği bir hayatı sırf çocuk için sürdürmek zorunda olanlar v.s derken evlilik hayatım boyunca bana hiç cazip gelmedi ve bundan sonra da geleceğine hiç ihtimal vermiyorum. Hayatımdaki insan yanımda mecburiyetten kalmamalı ve tabii ki ben de onun yanında...

Evlenilecek kişiyi herkes bulur arkadaşlar önemli olan anlaşmalı boşanabilecek kişiyi bulmak..

Geri