Evlenmemek İçin 20 Neden

Konu sahibi son olarak 2690 gün önce görüldü
Evlilik kimisi için cehennemle eşdeğer. Onlar için bekarlık, sonsuz bir sultanlık! Ee, kimsenin zevkine karışılmaz. Bekar olmanın da evli olmanın da güzel tarafları var. Ama bekarların evlenmemek için bahanesi çok. Bakalım ne diyorlar da evlenmiyorlar!

Böyle daha iyi!: Bekarların en sevdikleri klişe! Böyle daha iyiyse, iyidir, haklılardır!

Bekarlık sultanlıktır: Evlenmemek için yeterli değil ama fena da değil!

Kariyerime odaklandım: En güzeli!

Arkadaşlarımla mutluyum: O arkadaşlar hiç mi evlenmeyecek?

Çocuk sevmiyorum. O zaman neden evleneyim: Sen de haklısın!

Evlilik aşkı öldürüyor: Orası öyle ama... Yine de iyi düşün deriz!

Evlilik kimisi için cehennemle eşdeğer. Onlar için bekarlık, sonsuz bir sultanlık! Ee, kimsenin zevkine karışılmaz. Bekar olmanın da evli olmanın da güzel tarafları var. Ama bekarların evlenmemek için bahanesi çok. Bakalım ne diyorlar da evlenmiyorlar!

Böyle daha iyi!: Bekarların en sevdikleri klişe! Böyle daha iyiyse, iyidir, haklılardır!

Bekarlık sultanlıktır: Evlenmemek için yeterli değil ama fena da değil!

Kariyerime odaklandım: En güzeli!

Arkadaşlarımla mutluyum: O arkadaşlar hiç mi evlenmeyecek?

Çocuk sevmiyorum. O zaman neden evleneyim: Sen de haklısın!

Evlilik aşkı öldürüyor: Orası öyle ama... Yine de iyi düşün deriz!

Gereksiz masrafa girmek istemiyorum: İlle çok fazla masraf yapman gerekmiyor. Düğün yapmayın mesela... Nasıl fikir?

Standardımı düşürmek istemiyorum: Evliyken de standardını koruyabilirsin.

Zaten evli gibiyiz sevgilimle, ne gerek var: Evli gibi derken? Anladık sanırım...

Güven problem yaşıyorum: Evlenmesen de bu sorunu aşmalısın...

Tek eşlilik bana göre değil: Tek derdim bu desene...

Evlilik insan doğasına aykırı: Aykırı mı aykırı! Ne desek boş!

Herkes evlensin, ben sonra evleneceğim: Neden?

Nasıl olsa kesin boşanırım: Böyle bir önyargı olamaz!

Her sabah aynı yüzü görerek uyanmak istemiyorum: O kişi senin yüzünü görmek istiyor mu bakalım?

Evlenirsem sosyal hayatım biter: Ne münasebet? Bitmesini istemezsen bitmez!

Ailem zorlamıyor, rahatım yerinde: Oh, o zaman hayat sana güzel.

Maddi şartlarım uygun değil: Ona bir şey diyemeyiz!

Aradığım kişiyi bulamadım: Ne aradığını biliyor musun peki?

Evlenince herkes değişiyor: Sen de değişeceksin demek ki! Değişmekten korkma!

Tek eşlilik bana göre değil: Tek derdim bu desene...

sorun buysa hadi arabistana gidelim :D 4 e kadar yolu var
3 alana bir bedava üstelik :D

Evlilik kurumunun ağırlığını taşıyamam ben sorumluluk alamam diyen kişilerin giydirdiği kılıflar.

1 kişiye bağlı kalamıyorum belkide o yüzden evlenmekten kaçıyorum. Bunu aynı anda 3-5 kişiyle birlikte olmak diye düşünmeyin. 1 kişiye ömür boyu bağlılıktan bahsediyordum =)

Ya ben aslında evlenmek istiyorum ya ne olursa olsun beni seven benim için canını verebilecek olan ben gidersem gitme değilde bende geliyorum diyen bir nişanlım var ve çok mutluyum bu mutluluğu bir sonraki adıma geçireceğiz eylülde evlenicez <3

Ya ben aslında evlenmek istiyorum ya ne olursa olsun beni seven benim için canını verebilecek olan ben gidersem gitme değilde bende geliyorum diyen bir nişanlım var ve çok mutluyum bu mutluluğu bir sonraki adıma geçireceğiz eylülde evlenicez <3

Tebrik ederim Allah mutlu etsin inşallah sizi.

saolun arkadaşlar tam tarih belli 16.Eylül.2012
bu tarihde artık bi hediye isterim :) ay inşallahh terslik olmaz nedense herşey bi anda gerçekleşti

She` bişey sorucakdımda yanımda kardeşim ağlıyo 9 yaşında diyoki abla diyo bi tane hilesimi varmış neymiş onu oraya at diyo hile paylaşımı yasakmı ?

evlenmek için tek sebep-yaşlandığında yanlız kalmazsın.

Evlenmemek için hiçbir neden yok.
Normal insanların bunu tam olarak anlaması mümkün değil.Hayatın alt,karanlık taraflarında yaşayanların en büyük hayalidir evlenmek.Normal sağlıklı insanlarda hayal kurarlar fakat bu hayaller diğerlerinin hayallerinin figüranı gibidir.

Bir kişiye ömür bağlamayı sorun eden insanların istediği 4 tane yolu vardır zihniyeti..
Okeydir paşam sen nasıl 4 kadın alacaksan senin karında 4 erkek alsın dengeyi kurun..

"evleneceğim doğru insanı bulamadım ve evet ne istediğimi biliyorum" oldu mu? :zhaha:

Geri