Evlenmek mi Ev almak mı?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hangisi daha mantıklı sizce?

Altın falan filan,düğün masrafları ev eşyası alayım derken 4-5 milyon TL’ye yakın para harcıyorsun ve yarına garantisi olmayan biriyle evlilik yapıyorsun.!O paraya en azından ev alıp ebedi kira ödemekten kurtulursun..Evlilik yerine düğünsüz dost hayatı daha mantıklı geliyor..

Ev almak.
her türlü kazanç…

Evlilik bir yatırım aracı mı arkadaşım. Naalakası var

Boş evde oturursun sonra. Eşyasız vs.

Cevabım ; Evlenirken ev almak. Saçma sapan düğün gelenekleri ve masraflarından sıyrılırsanız gayet de ikisi bir arada yapılabiliyor. (Konu sahibinin bahsettiği paralara sahipseniz tabii ki)

Ev almak.Evlilik gereksiz bir yatırım.Tapusu bende demeye benzemez :)))

40bine aldığımız kıytırık ev şu an 3-4 milyon arası. Her geçen gün değerleniyor.

ev işini halleddim de
evlenmeyi unuttum ya
en geç seneye evlenmemiz lazım

Cimrilik yapma yabaniiii dugun masrafindan kacma....( desem de ic sesim dugun olaylarinin cok sacma oldugunu soyluyor )

Alakasız bir kıyaslama olmuş ama sorunun sahibi sen isen zaten mantığına uygun bir yorum yapmışsın.

Cimrilik yapma yabaniiii dugun masrafindan kacma....( desem de ic sesim dugun olaylarinin cok sacma oldugunu soyluyor )
Keşke cimri olsaydım ahhh şimdi nelerim vardı neler..Hollanda’ya geri döneceğim evi olan birini arıyorum.yoksa işimiz yaş dışarıda kalırız

Kararsız kaldıysan paraları bana yolla, söz veriyorum hakkını vererek harcayacağım...

Evlilik bence kumar. Güzel giderse cenneti yaşarsın. Anlaşamayıp ayrılsan üstüne bir de nafaka ödersin. Ev al sen. Jfjfjfj

Başına dert almak daha basit duruyor

Geri