Evlenmek istiyorum ama..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ablacım zaten isteyecek birşey kalmadı? Djdjf ya bu insanların akli dengesi yerinde mi? Para üzerine evlilik mi olur

cocukken bir sey istedigimde annem ben de limuzin istiyorum ama olmuyo derdi

Bu devirde evlenmek herkesin hakkı değil maalesef…

• Beğen
Tepkiler: L_
Kadın psikolojik hileleri biliyor hiç hafife almayın. Önce kabul edilebilir talepleri iletiyor. Sonra asıl hedefe yöneliyor. Evlenmek isteyen cengaver, bir düşünüyor: Bulaşık makinesi, olur. Çamaşır makinesi, olur. Tv olur. Buzdolabı, zaten ihtiyaç olur. Tarla, deden kalma vardı bir tane halihazırda. olur yaa..
Daire? hmmm bir düşüneyim, o kadar şeye ok dedim, o kadar masrafa girdim; ben de evlenmek istiyorum.. Olur ya..
Araba?? Eh evin çaresini bulan arabanın da çaresini bulur.
Bingo!
Şaka şaka bi halt bilmiyor muhtemelen, saydıkça kendi kendine gaza geldi; ne var ne yok saydı.

Kadın psikolojik hileleri biliyor hiç hafife almayın. Önce kabul edilebilir talepleri iletiyor. Sonra asıl hedefe yöneliyor. Evlenmek isteyen cengaver, bir düşünüyor: Bulaşık makinesi, olur. Çamaşır makinesi, olur. Tv olur. Buzdolabı, zaten ihtiyaç olur. Tarla, deden kalma vardı bir tane halihazırda. olur yaa..
Daire? hmmm bir düşüneyim, o kadar şeye ok dedim, o kadar masrafa girdim; ben de evlenmek istiyorum.. Olur ya..
Araba?? Eh evin çaresini bulan arabanın da çaresini bulur.
Bingo!
Şaka şaka bi halt bilmiyor muhtemelen, saydıkça kendi kendine gaza geldi; ne var ne yok saydı.
O nasıl bir mizansen yaaa.

camasirmakinasi bulusikmakinasi bozdolabi televizyon daire araba var
bende hersey hazir
gerisini gelecek kadin düsünsün

Kısmetse olur. Olmuyorsa yapacak bir şey yok. Video kaldırılmış.

Reel (normal)kiz arkadasim gobekli yanina hic yakismayan biriyle.evlendi hala soktayim śu para nelere kaadir ya

Geri