Evlenmek isteyen kadın yemek yapmayı bilmek zorunda mıdır?

• Kullanıcı Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Genel bir yorumda bulunamam ama benim evlenmek istediğim kadın yemek yapmayı bilmek zorunda, evet.

güzel yemek yapmazsa
kendisi yer

Erkekler bilmeli.. hani ascilar daha cok erkek ya ondan yani.. yoksa yapmak istemedigim icin degil lutfen yanlis anlamayin......
Bunlari yazarken kocamin sadece yumurta kirmasi peki sjsjkd hayaller iste balik burcuyum idare edin..

Evlilikten bağimsiz her yetiskin birey yemek yapmayı bilmeli bir sekilde ogrenmeli bence .
Kimse kimseye bir seyler icin muhtaç olmamalı , kimse kimseden bir seyler yapsın diye beklememeli.Hayat boyle boyle daha kolaylasır daha tolere edilebilir .

İşten eve gelen erkek yine önünde bir tabak yemek görmek ister ama kadın bilmiyorsa gidip kendisi hazırlayacak abi. Sen kendine hizmetçi almadın, sevdiğin bir kadınla aynı ömrü paylaşmayı tercih ettin. Kadınlar anne karnından aşçı olarak doğmuyor. Herkes her şeyi bilecek diye bir kural yok. Yemek meraklısıysan şef bir kadınla evlenseydin kardeşim.

Dünya'nın en tehlikeli canlıları olan feministler, popülist söylemleri tekrar ederek yaşayanlar, duyar kasıp yaranmaya çalışanlar.... Hepinize selam olsun.

İnsanlık tarihi ile kavga etmeyin.

evlenebilecek bir kadın bulursam yemeğini ben yapcam xd

bir yerlerden yemek gelmiyosa her insan yemek yapmayı bilmek zorunda
bilmiyosa aç kalır
yaşamak için yemek lazım

Yemek yapmayi gozumde cok buyutuyodum.. evlenince oyle olmadigini gordum
Ama her gun ne yapacagimi dusunmek yoruyor, yapmak degil de

Bittab'i.
Benim karım hanımefendi hamarat bir kimse olmak durumunda.

Ben istiyorum ki; gece 2'3 sularında beni uyandirsin ağzıma yaprak sarma, mumbar dolması veyahutta hiç bilemedim lahmacun tıkıştırıp geri uyutsun.

Canım karım.

yemek yapmak neden ve ne zamandır hizmetçilik gibi görülüyor?

Simdi medeni durum ibaresinden siyrilarak sunu demek isterim ki..birde yemek unsurunu farkli bir bakis acisi ile ele alabilme kapasitesini degerlendirecek olur isem...

Evet zorunda.

Yemek bir matematik eseridir.
Matematik de bölme/cikartma/carpma/ ekleme eylemleridir.

Yani erkeginizi bölerek carparak cikartarak ekleyerek nihai matrixe birlikte ulasabilirsiniz.
Biraz strateji, biraz oyunculuk gerektiren eylemler.
Tadi da müthistir.

Baktiniz bu islemler ise yaramiyo...defteri kapatin..cünki konuyu yine somut yemege cevirecek olursak,bu eril kisisinin midesi ön plandadir.
Midesi ön planda olan eril kisi, parali asker gibidir.
Nerede daha cok yemek olursa,orada olur.

Bazi kadinlar vardir ki, sevgisini yemek yapmakla gösterir.
Onlara da buradan selam olsun.

Geri