Evlenmek isteyen kadın yemek yapmayı bilmek zorunda mıdır?

• Kullanıcı Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Evlenmek isteyen kadın yemek yapmayı bilmek zorunda mıdır?

Kadınlar neden her şeyi bilmek yada yapmak zorundalar… pardon

Böyle bir misyonu yok ama yapabilmeli temel düzeyde yemek.

Ee yani neden zorunda karşim
Şey diyebilirdin mesela “yoo olmasa dılardan söyleriz yada ben yaparım”
Delikanli adam oyle her konu icerisinde kendisini ovmez.
Ayrica 40 yasina geldim. Kendi sokugumu kendim dikip bicebiliyorum tabi. Konulara genel de mizahi yaklasiyorum. Can skntisi iste.
Kadinin yemek yapmayi bilmesi kural degil. Boyle seyler icten gelir. Belki biliyor ama el lezzeti yok , yemek yapmayi sevmiyor vs
Ama bir erkekten daha donanimli ve cekirdekten yetisme olduklari icin el lezzetleri daha farkli.
Su an genel bir kani uzerine her kadini itham etmiyoruz zaten.
Bilmesede olur , bilirse sahane olur.
Bilmezse ogretilir , ogrenmek istemesse kendi secimidir
Dir oglu dir

Bu konudan bir ablamizi "you can do it" pankartiyla gorursem o zaman soracagim kandbshbshgsg

Sorun olmazdı benim için
Ama çoğu erkek eşini hizmetçisi olarak gördüğü için sorun teşkil edebilir
Evin lokanta, kadında aşçın mı la ?

Simdi gercekden siz erkeklwr diyebiliyormusun yapmasada bilmesedd olur
Benim kuzenimin karisi dogru duzgun yemek yapmaz adam surekli anasinda yiyo ve hep kavga gurulti var

Onu bunu bilmem. Menemende olsa biseyde olsa yemek yapilir. Ben yaparim. Oda mutfaga girsin yardim ederse SAHANE OLUR

ONEMLI OLAN BIR OLUP BERABER YAPMAK. OZAMAN SORUN KALMAZ.. caba istek = mutluluk

Çok iyi bilirim..

Kadın ya da erkek, evlilik münasebetinden bağımsız olarak yemek yapmayı bilmelidir. Bilmesi kendi yararınadır. Kocasını doyurmak bir zayıflık ya da eşitsizlik olarak görülüyorsa bunu dengeleyecek ve erkeğin fizik gücünün daha baskın/elverişli olduğu işler var evin içerisinde. Ayrıca bir kadın anne olmayı düşünüyorsa, evet, mutlaka yemek yapmayı bilmelidir.

İki tarafında bilmesi lazım kadın erkek olarak ayırmadan. Ben çok bilmezdim önceden. Annem hep şey derdi,seni istemeye geldiklerinde sadece okuttuk jgjdhfsdfjh yemek bilmez diyeceğim demişti.... Neyse ki öğrenilen bir şey.... Erkek kardeşimin eli benden daha lezzetli ama neden bilemiyorum........

Hayır. Hayat müşterek, beraber yapılır. Bilinmiyorsa da öğrenilir.

herhangi bir zorunluluğu yok. 20'li yaşlarımda mutfağa girmiş insan değilim. şimdi ise çıkmıyorum; yapa yapa, tarif baka baka öğrendim. üstelik ev işleri, mutfak işleri neden kadınlara inhisar ediliyor? çok saçma!

Geri