Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gereksiz bir güç zehirlenmesi yaşıyor çoğu. Hele o öğrenci işlerindekiler yok mu… gkkgjfjBen istemezdim... Turkiyedekiler cok gergin oluyor. Omur mu gecer ayol asik suratliyla
Aynen Resmi ne kadar islem yaptirdiysam azar isittim. Sadece Gunaydin dedim. Bi gunaydin ile bu kadar geriliyorlarsa dusun gerisiniGereksiz bir güç zehirlenmesi yaşıyor çoğu. Hele o öğrenci işlerindekiler yok mu… gkkgjfj
Bayramda bile çalışan memurlar varken lütfen ama : ) keşke her şey sadece hafta sonu izinleriyle kıyaslansaydıBize gelen memurların çoğu memnun değil ve hepsinin ortak fikri; "keşke okumayıp sanayici olsaydım." diye.Olum Cumartesi-Pazar tatilsin neye ağlıyorsun.
![]()
Sağlık özel sektörü öyle maalesef. Abim ve eşi sağlıkçı onlarda özel sektörde çalışıyorlar.Bayramda bile çalışan memurlar varken lütfen ama : ) keşke her şey sadece hafta sonu izinleriyle kıyaslansaydı