Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Toplum ve aile baskısı
Sonra toplum baskısı
Ve aile baskısı
Hiçbirimiz
istisnasız hiçbirimiz
güzel kafamızda evliliğin bize iyi gelip gelmeyeceğini düşünmüyoruz
bir evlilik olacak ..
bu Hasan/Ayşe yle mı olacak
yoksa Mehmet/Rüya yla mi olacak
yada Okuldan/askerlikten önce mi olacak
sonra mı olacak tarafındayız ..
Gerçekçi olalım lütfen ..
Ben evliliği irdeledim diyeniniz var mı ?
Bebek.
Onun dışında sahiden sevgililik daha güzel
Evlendikten sonra erkeklerin içine bişey kaçiyor. Karsindakinin eşi olduğunu unutabiliyorlar maalesef
Ben ettim siz etmeyin
türkiye gibi kapalı ve eril toplumlarda benim açımdan evlilik için geçerli tek neden çocuk yapmak. onun dışında en başta akraba denen illeti ikiye katlamayı lüzumsuz bulmakla beraber, evlenip de dertlerine dert eklemeyen görmediğim için evlilik fikrinden kilometrelerce uzağım. götürüsü, getirdiği mutluluktan daha fazla gibi duruyor.
Hayatınızı o en sevdiğiniz insanla, iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta, bir ömür boyu beraber geçireceğinize dair verilen sözün yükü ağırdır.
Daha başka geçerli ve güzel neden var mı ?
Bakış açısına göre değişiyor işte :hi: