Evlenmek Ebedi Mutluluktu..

Konu sahibi son olarak 3916 gün önce görüldü
Erkekler konusuna değineceğim.

Nişanlanirken herşey yolunda ilgi,alaka..Ama Evlilikten sonra bu ilgi,alaka niye kesilir??İletişim problemleri..Vs.
-Kadinlarda bu hususta kiskançlik vs. nice acilar hakediyormuyuz??
*Elde ettin bittimi yani bu kadar basitmi??
* Erkek niye kadinini değerli kilmazda sözü beş para etmezde neden kendini herşeyin hakimi sanır??
*Evlendin iyi ,güzel neden seni üzerde baskalarini güldürür.
*Neden ince düşünmezler bu kadın üzülür demeyeyim çirkin..
* Niye bu erkekler eşine sıkıldım senden der ?bu ne acık sözlülük.Gercekten cokca bildiğim boyle evliler var.

Hep erkeği eleştirmişsin; ama bu tip davalarda en az erkek kadar kadın da suçlu oluyor. Kadın kendini salmış, erkeğine gereken ilgiyi, alakayı göstermezse erkek de başka ilgi, alaka arar.

Tek taraflı olmaz bu tip sorunlar. Kadın özeleştiri de yapmalı. Erkeğinin ilgisini canlı tutsun, ayaklarını yerden kessin ilgisi kayboluyor mu bak bakalım.

Hep erkeği eleştirmişsin; ama bu tip davalarda en az erkek kadar kadın da suçlu oluyor. Kadın kendini salmış, erkeğine gereken ilgiyi, alakayı göstermezse erkek de başka ilgi, alaka arar.

Tek taraflı olmaz bu tip sorunlar. Kadın özeleştiri de yapmalı. Erkeğinin ilgisini canlı tutsun, ayaklarını yerden kessin ilgisi kayboluyor mu bak bakalım.
yapiyorda tin yok buna ragmen diyorum.

Ya evlilik bir tek bana mı saçma geliyor gerçekten düşünunce dünyanın en saçma şeyi.

Resmiyetlestirmek.Adı konan yalnizca bana ait benim herseyim.
Saçma degil bence.Dinimiz gereği uyulmasi gereken bir hassasiyet.
Evlilik kutsaldir.

Evliliğin kutsal olup olmadığı sizin alginiz ile ilgilidir :)
Ben ikiyüzlüce buluyorum çoğu zaman günümüz koşullarında degerlendirdigimde

Evli kadınlar hep söylenirken, bekar kızlar evlenme meraklısı olur ya bunu hiç anlamadım çoğu zaman.
Biz sevdiğimiz insanın hep yanıbaşımızda istiyoruz, ondan vazgeçmemek, sürekli görmek ve sürekli bir şeyler yapma derdindeyiz.
Erkekler öyle değiller, en azından senin bahsettiğin. Maceracı ruhları ve gizli kalan her şey keyif veriyor onlara.
Meraktan evleniyorlar bence :D Bazı bazı böyle düşünüyorum. Babaya bağlı yaşamadan yaşamak keyif veriyor hissine kapılıyorlar. Bir kadını mı idare edemeyecek(!) ne haddine.

Bazıları da, maddiyattan dolayı sıkılıyor.

Aman insan değil mi, her çeşidi aynı.

Erkekler ilgisiz de kadınlar çok mu ilgili?
Akşama kadar evi temizle, yemek yap, kadınlarla otur, tv izle. Oh ne ala. Akşam adam yorgun gelsin hadi gezmeye çık. Git adama masaj yap bakalım seni istiyor mu istemiyor mu?

Evli kadınların çalışanlarına acımıyor değilim. Evden ise geliyor koştura koştura, mutfak yemek derken saat 8:30 oluyor. Yemek yiyelim, oturalım derken bi bakıyor 10 oluyor. O saatten sonra sevişecek mi uyuyacak mı duş mu alacak ağda mı yapacak.
Yazık lan valla.
Bekarlık boşuna sultanlık denmiyor.
Kadınlar bunu anlamalı.
Hem ilgi göstermeyen adamla da beraber olmak zorunda değilsin, dünya da adam mı yok!!

(Ay çok mu dürüst oldum ne? )

Ya bence bu konuda iki tarafinda sucu var.
Artik eski zaman evlilikleri degil ki, kadin aksama kadar evde cocugu ile mutfak ev vs ile ilgilensin aksam koca isten gelince'de onla ilgilensin.
Iki tarafta calisiyor tek fark erkeklerin bencilligi!
iki tarafta calisiyorsa yani kimse kusura bakmasin ev isleride bolunecek, o ev ikisininde maasi ile donuyorsa, eve gelince erkekde bulasigin, camasirin ucundan tutucak.
Ama bizim erkekler hop geldikleri gibi kanepeye tv basina yada artik net basina, kadinda herseyi yapsin sonra haliyle nasil kendine bakicak, erkek'de daha alimli bakimli kadinlara yoneliyor gozleri ciksin, lan o kadin sizi ise temiz gondermek icin, senin yetisemedigin ev cevirme yukumlulugune yardim etmek icin calisiyor hirpalaniyor azcik sadik olun ya. Ama kadindada suc var ben sahsen artik inanmiyorum evlenince kendini salan bayanlari. Herkes bakimina gorunumune cok dikkat ediyor, sadece ikili birbirine onceki gibi tolerans yada hosgoru gostermiyor haliyle. Erkek de az dusunceli olup ev mintikasina yardici olsa kadinda yapmiyor diye ses etmemezlik yapmasa hersey yoluna girer.

Ya birde erkekler yerinde sayan kadinlardan zamanla soguyorlar yaratilis mi desem bilmiyorum, kadin her zaman kendini bilinclendircek egitime devam edicek. bu konu da cok kritik diye dusunuyorum sahsen, sonra herseyi gectim ahlak edeb egitimide onemli, insan olanla gecinmek her zaman kolay olur. disi olsun erkek olsun, halden anlayip anlayisli olunca hersey tikirinda gider. Herkes cok bencil bence ondanda olmuyor evlilik fedakarlik ister, bekar hayatin gibi rahat olmayacak haliyle, birini katiyorsun hayatina artik herseyi paylasiyorsun tek iken iki oluyorsun hic zorlanmadan olucak diye bisey de yok da iste karakter onemli vs vsv svs.

Evli kadınlar hep söylenirken, bekar kızlar evlenme meraklısı olur ya bunu hiç anlamadım çoğu zaman.
Biz sevdiğimiz insanın hep yanıbaşımızda istiyoruz, ondan vazgeçmemek, sürekli görmek ve sürekli bir şeyler yapma derdindeyiz.
Erkekler öyle değiller, en azından senin bahsettiğin. Maceracı ruhları ve gizli kalan her şey keyif veriyor onlara.
Meraktan evleniyorlar bence :D Bazı bazı böyle düşünüyorum. Babaya bağlı yaşamadan yaşamak keyif veriyor hissine kapılıyorlar. Bir kadını mı idare edemeyecek(!) ne haddine.

Bazıları da, maddiyattan dolayı sıkılıyor.

Aman insan değil mi, her çeşidi aynı.

Erkekler ilgisiz de kadınlar çok mu ilgili?
Akşama kadar evi temizle, yemek yap, kadınlarla otur, tv izle. Oh ne ala. Akşam adam yorgun gelsin hadi gezmeye çık. Git adama masaj yap bakalım seni istiyor mu istemiyor mu?

Evli kadınların çalışanlarına acımıyor değilim. Evden ise geliyor koştura koştura, mutfak yemek derken saat 8:30 oluyor. Yemek yiyelim, oturalım derken bi bakıyor 10 oluyor. O saatten sonra sevişecek mi uyuyacak mı duş mu alacak ağda mı yapacak.
Yazık lan valla.
Bekarlık boşuna sultanlık denmiyor.
Kadınlar bunu anlamalı.
Hem ilgi göstermeyen adamla da beraber olmak zorunda değilsin, dünya da adam mı yok!!

(Ay çok mu dürüst oldum ne? )
Son cümlen ilgi gostermeyen adamdan ayrilmak o kadar basit degildir kanimca.Sonucta anlattigim sey ikiside birbirinden vazgecmeyen aslinda aşiklar..Kadin duygusal ve ne kadar küsüp inatci olsada erkeğine hep sevgini gösterir.Yalniz erkekler öyle değil.
Bence cok tuhaf varliklar.Çay mesela sen hiç 50 yaşlarinda sex hayati bitmis.Bir cift gordunmu? derler ya daha genciz kirk yil evliymisim gibi davranma.
Hayat icin kadinlar zor aslinda dedigin gibi..hem oyle hemde duygusal karisikliklar..
iliskide istedigin dogrultuda olunmadimi kdin kiskanir.Elbette bu bahsettigim gibi kadinlarda vardir ama cok nadir..
Mesela erkek o kadar ilgisizlikten sonra neden senden istedigi gibi guzel bir sex bekler sacma degilmi? Hem üz ,mutsuz et.Anlayissizlik dizboyu...
Baska insanlarla kadinlarla şakalaşmak hemde cinselik hakkinda bir evli erkeğe yakisirmi ?!!
Bazi kizlar evlenme meraklisi olabilir ama bazi kizlar guzel bir yasanti huzur ister ,sevmek ister..
Net bir hayat ister .

Evliliğe bu anlamları siz ve toplum yüklüyor.
Herkesin tek düze bir evlilik hayatı olmak belli bir kural dahilinde yaşamak zorunda değil .

Evli ve mutlu o kadar az insan tanıyorum ki kendimizi kandırmakta ustayız.

Evlilik akıl mantık işi değil. Kuruma saygısızlık etmiyorum aile anlayışına karşı değilim ama evlenmek benim tabiatıma ters

Evlenince sevişme faslı bitiyor aşk bitiyor evin içinde birbirinin kandıran insanlar aynı yastıkta iki yabancı.

İyi günde kötü gündeyle başlayıp acıma ve tahammülle birbirini seven insanlar düşman oluyorlar.

Geri