Evlenmek ama çocuk yapmamak..

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
İnsan niye evlenir cocuk icin cocuk evin cicegi gülü meyvesidir onsun hayat cekilmez.Yaslandım mı o kariyer senle durmaz ama cocuk senledir güzeldir masumdur o herseydir

Evlilik yasal çocuk yapmak biyolojik bir süreç.. istemiyorsa yapmaz ne var ki bunda

Cocuk yapmaktan ziyade buyutmek mesele. Cocuk istemeyeni anlayabiliyorum.
Ama vazgectigi seyin nasil bi sey oldugunu bilse, tekrar dusunurdu.

Evlenmeyi istiyorum ama çocuk istemiyorum.burda bazı çok bilmişler çocuk yapmaktan korkuyordurlar yazsa da bunun korkuyla alakası yok.bu bir yaşam ve tercih meselesidir.

Peki evlenmek istemeyip de cocuk sahibi olmak isteyenler .p

Daha evleneli 8 ay olmuş.
Psikolojik baskı altindayim çevrem tarafindan neden hala çocugunuz olmadi , OLMUYOR MU? gibisinden.

Ya hu azicik edep yani.
Bende diyorum " Ben daha kendimi hazir hissetmiyorum! Hayatta tek amacim bebek yapmak değil, sizlerin gibi. Hazir olduğum zamN yaparim zaten meraklanmayin dedim."

Oyüzden insanlari yargilamamak lazim.

Dogurdugu cocuga iyi bir aile olamayacaklarsa, birakin yapmasinlar.
Sanki herkes doguruyor da noluyor, ortalik depresif ve ailesinden nefret eden cocuklarla dolu.

Çocuk yapmak için mi evleniyoruz?

Bir çok insan çocuk yapmak için evleniyor maalesef tek çocuğum olsun istiyorum. Çocuk yapmaktan ziyade ona iyi bir gelecek sunabilmek mesele

Yok öyle bir dünya.:mrslkm:

böyle bi hocam vardı. çok anaç bi kadındı aslında ama çocuk yapmamış, ya da olmamış bilmiyorum. vaktimin büyük kısmı çocuklarla geçiyo, bazı çocukları sanki ben doğurmuşum gibi seviyorum. :p isteyip de çocuk sahibi olamamak inanılmaz üzücü olsa gerek. :(

Çocuk yapmak için evlenecek olanlardanım.
Olmazsa diye tepkiler alıyorum bazen evlat edinmeye karşı değilim.

çocuk için evleniyor zaten

Geri