Evlenmeden önce herşeyi yaşamak isteyen erkek

Konu sahibi son olarak 3073 gün önce görüldü
Evlenmeden önce herşeyi yaşamak isteyen erkek

* ciddi düşünmez anlık zevklerin peşindedir

* arkanıza bakmadan kaçın

Nefsine hakim olamayacak kadar aciz insan topluluğundan ve düşüncesizlikten başka birşey bilmeyen insanlar ister...

O erkeği malesef hemcinslerinden olan bazı kimseler de sevmez ve hatta şiddetlerine maruz kalır.

bu herseyin kapsamini merak ettiren erkektir. bana biraz gayce geldi.

Herkes sevdiği insanla her şeyi yaşamak ister ama bazı şeyler için beklemek gerek

Bahane olarakta ; Herşeyi,her pisliği yaşayayım ki evlendiğimde gözüm dışarıda olmasın diyenleri de vardır.
Böyle dediklerine göre psikoloji özürlüsüdürler sanırım.Bihaberdirler o bilim dalından.

Herşeyi tek başına yaşamıyor ;) karşılıklı

bunun karşı cinside mevcuttur. sıkıntılı :T:

Ah çekmiyeyim son ra :)) yaşıyayım her şeyi

Belirli düzeyde yasanması taraftarıyım. O bahsedilen erkek benim işte. Yok yani karşındaki adam veya kadın normal biri değil o dakikadan sonra yani hayatım, canım, bitanem vs vs gibi sözlerin anlamı çok ağır adama hem bu sözleri söyle sonra güvenme o zaman kusura bakma da o senin dengesizliğin o kelimeleri laf olsun diye söylüyorsun sevgiline. Hem adama CANIM de senin için ölürüm de sonra normal arkadaşınla yaşadığın gibi yasa oldu canım başka? Ha saygı duyabilecegim tek konu dini açıdan günah vs gibi düşünüyorsa o ayrı sonsuz saygı duyarım. Eğer iş güven meselesi olursa guvenmiyorsan ne sevgili oluyon be kardeşim.

6bf6d228af45941dca7c24c3d897a013.jpg

Ya hiç evlenmeyi düşünmüyorsa

Göster ama elletme mantığında olan kız ile eş değerdir.

Evlenmeden önce her şeyi yaşamak isteyen kız ile kapışır.

herşeyi yaşamak kavramı herkeze göre değişir herşeyi yaşıyım evlenmeden örneğin:

konserlere gitmek,ilginç yarışmalara katılmak,yada bar ortamında grup kurup şarkıcı yada müzisyen olarak serkeş bi hayat yaşamak bunlar evlilik arifesinde yapılmıcak şeyler bu tarz şeyler yaşanıp sonra bırakılıp sigortalı daim bir iş bulunup kızı istemeye gittinde barda müzisyenlik yapıorum yahut eve aydar 1 uğrarım diğemicen için evlenmeden önce bu tarz hayat yaşayabilirsin mesla evlenmeden önce hayat yaşamanın en basit ve az biraz kadınsız yolu okadarda sığ düşünmeyin (:

he genel anlamda olanı kızlarla gezip tozıyım hazır gençliğimde varken cim cif altın duş grup falan nevarsa hepsini yapıyım rusyaya gidiyim bi haçlı seferi düzenliyim herkezi kılıçtan geçiriyim sora geri gelip helal sütü emmiş kapalı bi bayan bulıyım sakalları kesiyim saçları 3 numara yapıp kumaş pantolon gömlek ve elde tesbihle kızı isteyip evlenip rutin bir hayata adım atıyım dienlerde var (:

Herşeyi yaşarım evet evlenince karımın istediği herşeyi de yaparım :)

Soğuyoruz sizden kızlar :S
Basit olmayın.

Geri