evlenmeden duramayan insan

• Kullanıcı Mastor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
seda sayan ilk aklıma gelen xd
tabi öyle insanlar var erkekler özellikle
aman yalnız kalmıyım sıcak yemeğim gelsin vs sjxnd üşenmeden evleniyolar

Yalnız mı yaşasın?

Seda sayan , Immmmm best milf abi.
Severiz..
Ahlaksizligin anasi...
1746010311735.jpg

Oğlum yaşı 60 lan...

a. 63 müş, yüş ofa.

fizik olarak güzel....
Gerilmekten yok olacaksınn sedaaaağ
IMG_3027.jpeg

korktum xd neyse

O nasil biseymis oyle

Evliliğe çok anlam yüklüyordur ya da toplumsal baskı nedeni ile evli olmaktan başka seçeneği kalmamıştır.

Özellikle çocuk sahibi olan kadınlar için boşanmış bir kadın olmaktansa, evli olmak çok daha iyi bir alternatif çünkü rahatsız eden bir zihniyet olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Evliliğe çok anlam yüklüyordur ya da toplumsal baskı nedeni ile evli olmaktan başka seçeneği kalmamıştır.

Özellikle çocuk sahibi olan kadınlar için boşanmış bir kadın olmaktansa, evli olmak çok daha iyi bir alternatif çünkü rahatsız eden bir zihniyet olabiliyor.
Ben flörtken evleniyorum
Devam edemezsen boşanıyorum demişti xd

Yakın çevrede bir tanıdık kadın var işte 50 yaşlarında herkese haber salıyor evlenmek istiyorum diye ahahah olabilir neden evlenmesin yani bu istek anlaşılabilir :d

Ünlüler öleee boşayıp boşayıp tekrar evleniyolarrrr

Seda Sayan, yedisi resmi ikisi imam nikahlı olmak üzere toplam 9 evlilik yaptı. İlk eşi Rıdvan Kılıç'tı. Ardından Sinan Engin, Mahsun Kırmızıgül, Soner Yapacık, Tuncay Kıratlı, Gökhan Şükür, Nihat Doğan, Onur Şan ve son olarak 2022'de Çağlar Ökten ile evlendi.

bilinenler.

Hep kadınlar hep kadınlar, azıcık erkeklerden bahsedelim. Tatlıses diyelim misal. M. Ali erbil diyelim kfjf seda sayan’ın adı çıkmış evlilik şeysinde. Bu arada geç kalkan adamdan nefret.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri