Evlenmeden Aynı Evde Yaşanırmı

Konu sahibi son olarak 3071 gün önce görüldü

Evlenmeden Aynı Evde Yaşanırmı

• Evet Yaşanır

Kullanılan: 74 45.1%
  • Hayır Yaşanmaz

Kullanılan: 77 47.0%
  • Bence

Kullanılan: 13 7.9%

• Kullanılan toplam oy
    164
Yani yani yani ne desen boş.

Kültür ve yaşayış tarzı sadece bu.

(Siz sevdiğiniz biriyle sarılıp uyumayı, üstü açılmasın diye sırtını örtmeyi) geleneklerden dolayı farklı değerlendiriyorsunuz.

Bunda kötü bir şey yok. Karım olsa ancak bu kadar benimserdim...

Yaşanmaz diyorum. Aslında biraz tanımak açısından güzel ama bizim toplumumuz kaldırmaz .

Evet diyenleri mimleyip yollu diye adını çıkaracak zihniyetlerle dolu bu forumda böyle konuların açılmasını uygun bulmuyorum.

Yaşayın tabi ki
2 seneye yakın yaşadım ben çok güzel bişey

erkek ve dişi?

aynı ev?

Tobe tobee allahım sen bizi böyle zındık fikirlerden koru yarabbim, amin.

Mezhebiniz genişse olabilir :T:

ağır konuşmuşsun insanların hayatlarına belden aşağı vurmak doğru mu sizce sinekli çay seven kişisi :ofkelendim:

Mezhep genişliği belden aşağı bir tabir değilki.s
Modernliğin diğer adı olarak şey ettim ben çok çok modern iseniz yapabilirsiniz gibisinden :D

Mezhep genişliği belden aşağı bir tabir değilki.s
Modernliğin diğer adı olarak şey ettim ben çok çok modern iseniz yapabilirsiniz gibisinden :D

şimdi orda yazdığın şey bence yargılama. sevmezsin istemezsin kalmazsın ama kalana karışmayı doğru bulmuyom , kendi adına yazıp düşüncelerine başkalarılarını etiketlemeden yapmak mı gerekio diye şeyttirdim. :dusun:

Benim örf ve adetlerime inancima aykırı. Yaşayanlara da saygı duymak lazım.

şimdi orda yazdığın şey bence yargılama. sevmezsin istemezsin kalmazsın ama kalana karışmayı doğru bulmuyom , kendi adına yazıp düşüncelerine başkalarılarını etiketlemeden yapmak mı gerekio diye şeyttirdim. :dusun:

Mezhep genişliğinin anlamlarından biri: kadın-erkek münasebetlerinde dini kaidelere aldırış etmeyen?
Yargılama amacım olsa kalmayın bre imansızlar falan diye nutuklar atardım cancağızm.
Ayrıca evlenmeden aynı evde yaşamak genişliktir,genişlikte mezhebin geniş kelime öbeğiyle dile getirilebilir.

Geri