Evlenmeden Aynı Evde Yaşanırmı

Konu sahibi son olarak 3071 gün önce görüldü

Evlenmeden Aynı Evde Yaşanırmı

• Evet Yaşanır

Kullanılan: 74 45.1%
  • Hayır Yaşanmaz

Kullanılan: 77 47.0%
  • Bence

Kullanılan: 13 7.9%

• Kullanılan toplam oy
    164
babam ölür lan böyle bişey yapsam, benim ailem bunu kaldırmaz yapmam yapamam yapamammmmm :)))

Ne kulturumuze, nede dinimize uygun. Evlenmek, niyetini ciddi olarak her anlamda kesinlestirmenin ne zarari var? Asil evli olmadan beraber yasamanin zarari gelecegin icin cogaliyor. Simdi evlenmeden beraber yasanir, fakat bu sekilde rahat yasayanlari gavur olarak gorurum.

Konuyu tamamen cinselliğe çekenleri anlamıyorum :)
aynı evde yaşamadan da her haltı yapanlar var, sırf aynı evde yaşamadığı için günaha girmemiş mi oluyor o kişiler? Kişiler nefsini kontrol edebildikten sonra hiç bir sorun olmaz..

iFt , hayir diyenler her anlamda hayir diyor. Kisiler nefsini kontrol etse, hic birsey olmaz diyorsun, dogrudur. Fakat konu bu degil. Eger farkindaysan, yazdigin son cumle, yazdigin ilk cumlene uymadi. Seninde artik diger insanlari anlaman gerekiyor, konuyu sende cinsellige cektin son cumlenle. Demek var olacagini bildigin halde, baska bir durumla bir etmeyeceksin.

Hayır yaşanmaz en azından benim yapıma uygun bir davranış değil.
Yaşayanlara da saygımız var.

Herkezin düşüncesine saygı duyarım ama benim yapımda yok

Ay evlenmeden olmaz :dyg:

Evet olmaz. Aslında birbirini tanıma bakımından iyi bi fikir fakat aynı evin içinde yaşayıp da kardeş kardeş uyumaz kimse. Böyle olmayacağı için yaşanmaması daha uygun.

Yaşadım birkaç bin yıl acılara tutunarak...

Yaşarım diyen kız üyelerin nicklerini hafızama kazıdım.. :d

toplumumuz henüz buna tam olarak hazır değil mahallede çıkabilicek dedikodu cümbüşünü düşünemiyorum :D

Yaşayana neden yaşıyorsun demem, yaşamayana sen çok iyi insansında demem.
Herkesin kendi tercihi isteyen istediğini yapsın sonuçlarına da kendisi katlansın.
Ben aynı evde yaşamam ama aynı evde yaşamam diye dışarıdaki hal ve hareketlerime de dikkat ederim.
Çünkü bir şeyleri yapmak için şu toplumda aynı evde yaşamaya gerek yok ..

Geri