Evlenme teklifi..

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 888 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
560618_278402288943333_966540743_n.jpg

Cevabınız ne olurdu ? :)

Cevabım hayır olurdu g ve i harfi benim baş harfime uymuyor sen kiminle karıstırıdn bu odayı derdim yada g i kim derdim :D

iFt herşeyi inceliyorum ben huyum kurusun :D

Beni yatak odasına kadar götürdükten sonra Ben o adama çoktan Sözle olmasada Evlenme teklifini kabul ettim demek gibi birşey olur veya seninle evlenmek istiyorum gibi. . o teklifi Başka biryerde yapmalı ha ikinci bir kez daha ''EVET'' kelimesini duymak istiyrosa elbetteki Yatak odası harika bir düşünce hrika bir mantık olmuş. Bu görünüşe hiç kimse hayır diyemez hele birde yatak odasına kadar girmişse :)))​

Beni yatak odasına kadar götürdükten sonra Ben o adama çoktan Sözle olmasada Evlenme teklifini kabul ettim demek gibi birşey olur veya seninle evlenmek istiyorum gibi. . o teklifi Başka biryerde yapmalı ha ikinci bir kez daha ''EVET'' kelimesini duymak istiyrosa elbetteki Yatak odası harika bir düşünce hrika bir mantık olmuş. Bu görünüşe hiç kimse hayır diyemez hele birde yatak odasına kadar girmişse :)))​

bende yazarken onu düşünmüştümde üstü kapalı olarak cevap vermiştim. Başka bi mekanda olduğunu düşünerek olsa çok güzel olurdu. zaten bi yatak odasına girmişse zaten evlenmişimdir o adamla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri